Pagina's

vrijdag 21 december 2018

Amazing Life | Catalogus Launch Party


Amazing Life


Dat is de titel van een nieuwe stempelset van Stampin´ Up! en hij is verkrijgbaar vanaf 3 januari.



Ik maakte er dit schattige kaartje mee.







Het idee is een beetje van mezelf en een beetje meer van Stampin´ Up!



Dat zit namelijk zo. Tijdens de Stampin’ Up! evenementen krijgen we altijd diverse make-and-takes. Ik vind het nooit fijn om ze in al het tumult en onder tijdsdruk te maken, dus ik neem ze liever mee naar huis. Het voordeel is dan ook dat je er nét je eigen finishing touch aan kunt geven. Daar hou ik van.



Zo was het origineel:







Op mijn kaart stempelde ik het tekstje een beetje anders en liet het dominante paars achterwege. Ook bekleedde ik het envelopje. Dat doe ik tegenwoordig steeds vaker. Al met al ben ik er echt tevreden over. Ik ben er blij mee hoe het geworden is.



Catalogus Launch Party


Wil jij wellicht na het zien van deze kaart de nieuwe producten van Stampin' Up! in het echt komen kijken en heb je nog geen vaste demonstratrice?  Dan kun je langs komen op mijn Catalogus Launch Party bij mij thuis in Veldhoven op zaterdag 29 december om 11.00 uur. (Vrijdag zit vol.)
 
 
 
 
 
 
 
 
Je krijgt van mij de catalogus en Sale-a-Bration folder, ik heb voorbeelden staan, je kunt veel nieuwe producten in het echt zien, ideeën opdoen en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Als je wilt kun je een gratis make-and-take doen. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. Je kunt tevens van de gelegenheid gebruik maken een bestelling op te halen of te plaatsen (niet verplicht).  
 
 
 
Wel even opgeven via de mail, want vol=vol. Niet voor demonstratrices. 
 
 
 
Groetjes,
Margriet
 

2 opmerkingen:

Ellen zei

O ja, die van jou is echt veel mooier!

Je@net zei

Heerlijk om er dan toch je eigen draai aan te kunnen geven. En met een super gaaf resultaat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...