Pagina's

zondag 2 december 2018

Little Things pagina weer aangevuld | kerstlabelsHoi hoi,Goed nieuws! Ik heb mijn Little Things pagina weer aangevuld. O.a. met heel veel kleine hoeveelheden producten uit de najaarscatalogus. Hieronder een paar van de artikelen. Klik op de foto voor nog veel meer producten.https://www.bijmargriet.com/p/little-things.htmlBestellen kan d.m.v. een mailtje. Maar wees er snel bij, want OP = OP! (Collega demonstratrices mogen ook bestellen, geen probleem.)Dan ben ik nog steeds bezig met mijn kerstkaarten. Ik heb er al een heleboel gemaakt, maar nog steeds niet genoeg. Deze labels komen ook op een kaart. 


Het Poppy Parade lint past perfect bij het Santa's Workshop Specialty Designpapier. Ik heb van beiden kleine pakketjes te koop op mijn Little Things pagina.Leuk dat je weer langs kwam. Groetjes en een fijne zondag nog.Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...