Pagina's

dinsdag 5 maart 2019

Iets met bloemetjes en bijtjes


Haidiehai,Op het  4-season challenge blog staat een nieuwe uitdaging. De dames van het blog hadden de voorjaarskriebels dus het thema van deze maand is 'bloemetjes en bijtjes'. Hah! Dat kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.Ze hoeven niet allebei tegelijk op een kaart, alleen bloemetjes of alleen bijtjes is ook oké. Ik ben begonnen met alleen de bloemetjes. Wellicht dat de bijtjes nog volgen.....


Ik ponste de bloemetjes en de losse blaadjes met de Bitty Blooms ponsjes van Stampin' Up! Voor het hartje van de bloemetjes gebruikte ik een Happiness Blooms Enamel DotEn nu ik toch bezig was, maakt ik gelijk nog maar een kaartje. Altijd makkelijk om op voorraad te hebben.


De tekstjes komen uit de host stempelset Hand Delivered en de vierkantjes stanste ik uit met de Stitched Shapes Framelits DiesZo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte. Misschien heb je na het zien van deze kaarten ook wel zin om mee te doen met de challenge?Leuk dat je (weer) langs kwam en graag tot een volgende keer. Groetjes,
Margriet

6 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat een leukerds! Je geeft mij weer inspiratie!

Jantine zei

Hele leuke invulling van de challenge! Mooie kaartjes, Margriet, zo "eenvoudig" kan het zijn...
Groetjes
Jantine

Colien zei

Haha, grappig dat jij komt met een bloemetjeskaart. Superleuk! En ik ga ervan uit dat het bijtje snel zal volgen ;)
Dankjewel voor je deelname aan onze challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Mariken zei

Haihai! Geweldig kaartje, zo eenvoudig en mooi! Knap!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Margriet!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk idee dit! Ik vergeet altijd mijn ponsjes te gebruiken... zonde als ik dit zie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...