Pagina's

woensdag 28 augustus 2019

Een nieuw verjaardagskaartje | laatste week inleveren Bonus Days Coupons | K3,- + extra workshopdatumPost. Ik verstuur het graag en veel.Soms moet ik wel even slikken als ik wéér een boel postzegels aan de kassa moet afrekenen. Tjonge, wat zijn die dingen duur. Maar ach, het is voor het goede doel denk ik dan maar. Echte post is immers zoveel leuker dan een appje of berichtje op Social Media.
Dus..... Omdat mijn voorraad verjaardagskaarten nodig moest worden aangevuld, maakte ik een paar nieuwe exemplaren. Dit is er een van.


De appel stempelset en -pons zijn vanaf 4 september verkrijgbaar. Ik bestel ze uiteraard graag voor je, dat kan via een mailtje of berichtje via bijv. Facebook.Bonus Days Coupons 

Let op! Dit is de de laatste week dat je je Bonus Days Coupons kunt inleveren. Je weet wel, die waardebonnen van € 6 die je in juli kon verdienen.A.s. vrijdag bestel ik weer, dus als je nog ongebruikte coupons hebt liggen, dan kun je ze bij mij inleveren. En ook als je geen coupons hebt kun je uiteraard bestellen.


K3,- + EXTRA herfst workshop datum

Volgende week geef ik een K3,- uurtje. Je krijgt daarbij een gratis exemplaar van de najaarscatalogus. Ik heb nog één plaatsje vrij op vrijdagavond om 19.30 u en één plaatsje op zaterdagmiddag om 14.00 u. Je leest er hier alles over.  Opgeven kan via de mail.


Op de herfst workshop die ik hier aankondigde kreeg ik zoveel enthousiaste reacties, dat ik besloten heb een extra workshop te geven. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 12 oktober om 13.00 u. De workshop van 5 oktober zit vol, maar op woensdag 18-9 heb ik nog 2 plaatsjes vrij. Ook hiervoor kun je je opgeven via de mail.


Leuk dat je weer langs kwam. Morgen ben ik er weer met een mooie clean & simple kerstkaart. Ik hoop dat je dan ook weer komt kijken.Fijne dag!Margriet

2 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

Super kaart, hij kan ook nog voor een beterschap kaart.. leuk gedaan zo met de tekst. Ja jammer dat je zo ver weg woont anders was ik zeker gekomen

Groetjes Manon

Nicole Parmentier zei

Tja ik hoorde al dat de postzegels binnenkort weer duurder gaan worden. Maar snel even inslaan dus, want kaartjes sturen dat blijven we gewoon doen! Zeker als ze zo geweldig leuk zijn als deze! Wie wil er nu niet zo een fris appeltje met vrolijke wurm in zijn brievenbus vinden!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...