Pagina's

maandag 12 augustus 2019

Nieuwe Stampin' Up! producten | nieuwe gids | heel veel appeltjesHoi hoi, daar ben ik weer, na een korte mini-break.Leuk nieuws vandaag; mijn pre-order met producten uit de nieuwe herst/winter catalogus is binnen!


Wat een feestje is dat altijd om al die mooie nieuwe spulletjes uit te pakken. Op de foto zie je slechts een deel van al het moois. Er zit nog een hele lading onder de bovenste laag verstopt. (-:Natuurlijk kon ik het niet laten om meteen al met iets nieuws aan de slag te gaan. Ik koos de Apple Builder Punch om te beginnen. Het appelseizoen begint er immers aan te komen.


Ik maakte er een heleboel leuke labels mee.


Fris & fruitig hè?


En die labels zijn dan ook weer geschikt om op een kaart te plakken.Ben jij nieuwsgierig wat ik nog meer heb besteld, kom dan op 6 of 7 september naar een K3,- uurtje en dan kun je alles in het echt zien en vasthouden (en ruiken als je dat zou willen). We maken dan een hele leuke kaart en je krijgt de nieuwe gids mee naar huis. Je leest er hier alles over.Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen en ben je wel klant bij mij, of wil je dat worden, dan krijg je sowieso een nieuwe gids bij je eerstvolgende bestelling. Bestel je niet, maar wil je wel al graag een exemplaar dan stuur ik er eentje naar je op, tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,48. Stuur maar een mailtje als je dat wilt. A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen bel of mail me dan. Vergeet ook niet je Bonus Days Coupon(s) in te leveren als je die hebt. Dat kan alleen in augustus.Dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor het langskomen en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er allemaal weer erg leuk uit, Margriet!

manon's kaartenhoekje zei

Super leuke dingen Margriet en wat is de label gaafff zeg. En wat doen die Wiegel oogjes het leuk erop

Groetjes Manon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...