Pagina's

maandag 9 september 2019

Twinchie Swap "Daar zit muziek in" met prijsvraagHoi, hoi, daar ben ik weer. Het duurde even, want ik ben naar zee geweest met mijn tennisteam en meteen daarna had ik Koffie-Koek-Kaart sessies in combinatie met de catalogus-launch. En nu ben ik weer druk bezig met het verzorgen van 3 team-avonden deze week.Toch wil ik mijn blog niet weer laten versloffen, dus even een berichtje van mijn kant.Met ons Twinchie Swap Cluppie hadden we weer een nieuwe opdracht; maak een Twinchie 'waar muziek in zit'. Voor degene die het niet weten, een Twinchie is een kaartje van 2 x 2 inch. Je kaartje moest deze keer dus verwijzen naar een liedje. Dit zijn de mijne:


Kun jij raden welk liedje ik in gedachten had?Ach, ik verklap het maar meteen.


En dat ik ook echt zo. Behalve dan die 2 katten in de de tuin. Maar goed, qua schattigheid telt Noppes wel voor 2.Ik gebuikte deze stempelset.150504 From Our House To Yours Photopolymer Stamp SetDeze 33-delige stempelset kost € 25. A.s. woensdag om 16.00 uur bestel ik weer en kan je mee bestellen. Uiteraard kun je ook zelf 24/7 in mijn webshop bestellen. De hostess code van september is BWA6EKKZ.Dit zijn de andere Swaps (foto van Stempelen met Linda, de voorzitster van De Club.).


Op haar creatieve Facebookpagina Stempelen met Linda heeft Linda een Spotify-lijstje staan met daarin alle liedjes van de swapjes. Degene die als eerste de juiste liedjes aan de betreffende swaps kan toewijzen krijgt een prijsje van haar. Kei leuk om te zien en luisteren! En één antwoord weer je nu al. (-;Ik vond het weer superleuk om mee te doen. De volgende opdracht is ook alweer bekend. Dat moeten Zwart/Gouden Twinchies worden.Zo, dan ga ik nu weer snel aan het werk. Ik wil nog zoveel doen! Leuk dat je langs kwam en graag tot de volgende keer.Groetjes,
Margriet 
2 opmerkingen:

Je@net zei

Whahahaha….ik maar denken welk liedje het kan zijn en nog eens goed kijken, zie ik bij het volgende plaatje dat je het al meteen verklapt ;o)
Grapjes, maar je twinchies zien er super leuk uit!

Jantine zei

Wat een leuk idee, die twinchies met muziek. Geweldig. Ik zat ook al enorm na te denken welk liedje je gekozen had, maar gelukkig kwam de oplossing snel ;-)
Die andere zijn ook heel mooi en leuk idee om er dan een spotify lijst aan te verbinden.
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...