Pagina's

zondag 27 oktober 2019

Stampin' Up! KraamcadeautjeOnlangs werd ons buurjongetje Vik geboren. Natuurlijk wilde ik daar graag een kraamcadeautje voor maken.Ik kocht een setjes kleertjes bij de Hema in de kleur van het geboortekaartje en bedrukte daar de naam van de kleine man op.


Ook maakte ik een layout om in te lijsten, met alle geboorte-weetjes van Vik.Uiteraard ook in de kleuren van het kaartje. 
 

En alhoewel het veel werk is, vind ik het echt superleuk om dit soort lijsten te maken. Lijkt het jou ook leuk om iets dergelijks te maken, google dan eens op Stampin' Up! Sampler en je krijgt allerlei voorbeelden.


Hier zie je hem in het geheel.  De diertjes komen uit de retired Stampin' Up! sets Zoo Babies en Thankful Forest Friends. Wie wat bewaart heeft wat. (-;


De naam Vik is gestanst met de Hand-Lettered Prose Dies. Ik vond deze wel op het lettertype van het kaartje lijken. Dit mooie alfabet met allerlei extra tekens is nog wel gewoon te bestellen en kost € 46. Dat valt mee voor Stampin' Up! begrippen. (-;A.s. vrijdag 1 november plaats ik weer een verzamelbestelling. Maar je kunt sowieso alle werkdagen bij mij bestellen. Stuur een mailtje in ik maak het in orde.Leuk dat je kwam kijken en een fijne zondag1Groetjes,
Margriet

4 opmerkingen:

Colien zei

Echt heel schattig, maar door de kleurstelling ook erg stoer!
En heel persoonlijk, dat maakt het extra tof.
grtz Colien

Nicole Parmentier zei

Een superleuk en persoonlijk kraamcadeautje!! Leuke naam ook...

Annemarie en Merit zei

Wat gaaf gemaakt zeg, super leuk gedaan!!

Groetjes, Merit en Annemarie

Anoniem zei

Hoi hoi! Al een hele tijd geleden dat je dit plaatste dus ik weet niet of je mijn reactie ziet. Ik vind je idee om dit te maken en in te lijsten als kraamcadeau echt heel leuk! Het is echt mooi geworden. Nu ben ik geinspireerd en wil zelf ook aan de slag. Hoe heb je de cijfers gemaakt? Met de hand of is hier ook een (oude) stempelset voor? Misschien vind ik die dan nog ergens tweedehands. Alvast bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...