Pagina's

dinsdag 5 november 2019

Verveland | Eland 2.0


VervelandErgens op het Wereld Wijde Web zag ik een uitdaging voorbij komen om een hert of eland op je kaart te gebruiken. Aangezien ik helemaal verliefd ben op mijn elandpons wilde ik daar natuurlijk graag aan meedoen. Zo gezegd zo gedaan.

 
Maar toen ik de kaart online wilde plaatsen las ik pas dat het een kerstkaart moest zijn! Heb ik weer, verveland zeg! (-;Eland 2.0Dus moest er een nieuwe kaart voor de 52 Weeks To Christmas challenge komen. Ja, ja, ik weet het er staat duidelijk Christmas. Maar zover had ik niet gelezen. Ik zag alleen 'eland' en 'kaart' en ik sprintte meteen naar mijn hobbykamer...Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen en maakte gewoon een versie 2.0. Dit is hem geworden.


Misschien heb je ook zin om mee te doen met de challenge? Dat kan nog t/m 7 november en je kunt er een leuke prijs mee winnen.Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. Groetjes en een fijne dag,

Margriet

11 opmerkingen:

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een gave 2.0 versie Margriet, het blijft zo gaaf, moosy...ben benieuwd naar het album..leuk dat je mee doet bij 52 WTC. Groetjes ingrid

Colien zei

Geweldig dat je nog een 2.0 versie gemaakt hebt, het is een gaaf kaartje! Die eerdere natuurlijk ook, maar ja... vervELAND dat die niet mee kon doen op ons blog. Maar je herziene kaartje wel, hoor!
grtz Colien [52WTC]

Annemarie en Merit zei

Geweldig leuke kaartjes, grappige teksten, en je moet maar zo zien nu heb je twee vliegen in een klap...
Gezellig dat je meedoet met de uitdaging bij 52WTC.

Liefs Annemarie en Merit DT52WTC

Enny zei

Nou, het zijn 2 prachtige kaarten geworden, heel leuke eland, super ! Groetjes, Enny

Anita van Deur zei

Margriet, ik snap dat jij helemaal verlief bent op de moose!! Wie niet hij is schattig, leuke kaarten heb je gemaakt!!

Groetjes, Anita

Rosina zei

Het zijn 2 prachtige kaartje Margriet...zo leuk met die eland erop... prachtige sketch en mooi samengesteld

bedankt voor je deelname
Groetjes Rosina
DT 25 WTC

Epie zei

Superleuk deze kaartjes en label met Moose erop , had em al gezien ;)
hartstikke tof dat je meedoet met onze challenge , veel geluk !
Creatieve groet van Epie DT52WTC

!neke zei

Een top kaart !
Groeten Ineke
DT 52WTC

martina's kaartjes zei

hahaha, ze zijn geweldig ! (het duurde wel eventjes voor ik het woord verveland juist las.... hmm hahahaha)
top
fijn dat je meedoet met de challenge van deze maand !
grtjs, martina DT 52 WTC

Suzan zei

Prachtige kaartjes heb je gemaakt voor de Challenge!Super mooi!
Groetjes Suzan
DT 52WTC

Nancy Soetaert zei

twee prachtige elandkaartjes, fijn dat het lukte om er nog een kerstversie van te maken ;-)
Groetjes
Nancy 52WTC

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...