Pagina's

vrijdag 20 maart 2020

Samen delen | 3 voor de prijs van 2


- D E S I G N E R P A P E R S H A R E -Nu ik net als bijna iedereen aan huis gekluisterd ben, leek het me een goed idee om nog een keer een Designer Papier Share te houden. Voor het papier uit de jaarcatalogus geldt: 3 voor de prijs van 2. Je krijgt het goedkoopste pakketje gratis. Het betreft de setjes 7 t/m 14 en deze staan met een * aangeduid. Let op: dit geldt dus niet voor het papier uit de voorjaarscatalogus.De maat van al het onderstaande papier is 6" x 6". Het papier wordt heel zorgvuldig met de hand gesneden, maar er kan altijd een minimale afwijking ontstaan. Het papier wordt netjes verpakt in een cellofaantje.De verzendkosten zijn op basis van gewicht. Ik kan het volgende papier als share aanbieden:

1. Pleased As a Punch DSP 8 velletjes, 4 verschillende designs € 2,50

2. Birthday Bonanza DSP 6 velletjes € 2,-

3. From My Heart Specialty DSP 6 velletjes € 2,50
 
4. Parisian Blossoms Specialty DSP 6 velletjes € 2,50

5. Peaceful Poppies DSP 6 velletjes € 2,-


6. Tropical Oasis DSP 6 velletjes € 2,-

 * 7. Bird Ballad DSP 6 velletjes € 2,-* 10. Follow Your Art DSP 6 velletjes € 2,-

* 11. Garden Lane DSP 6 velletjes € 2,-

* 12. Magnolia Lane DSP 6 velletjes € 2,-

* 13. Mosaic Mood Specialty DSP 6 velletjes € 2,50

* 14. Perennial Essence DSP 6 velletjes € 2

NB sommige shares zitten vol/zijn uitverkocht. Deze heb ik verwijderd. Omdat ik ga stoppen als demonstratrice start ik geen nieuwe shares meer op.De maat van al het papier is 6" x 6". Het papier wordt heel zorgvuldig met de hand gesneden, maar er kan altijd een minimale afwijking ontstaan. Het papier wordt netjes verpakt in een cellofaantje.


De verzendkosten zijn op basis van gewicht.RIBBON SHARE 


Daarnaast heb ik nog een Ribbon Share van de In Colors 2019-2021. Vind jij 9 meter lint van iedere kleur ook een beetje veel van het goede? Dan heb ik de oplossing! Geef je op en laten we het samen delen. Je krijgt dan -netjes verpakt- van iedere kleur 1 meter lint. Prijs € 5,95 + evt  € 0,91 verzending.


Wil je meedoen, geef je bestelling dan via een mail z.s.m. door, want wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dit zal de laatste keer zijn dat ik een share houdt.Ik hoor het graag!Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Wilma de Korte zei

Gave actie! Je hebt een mail:-)

Viktória Peričková zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Annemarie en Merit zei

Mailtje gestuurd..
Groetjes Annemarie en Merit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...