Pagina's

vrijdag 18 september 2020

CAS on Friday Challenge Numbers

 

Hoi, hoi,

 

Een paar weken geleden deed ik met deze kaart mee met de CAS on Friday Challenge Under The Sea. Groot was de verrassing dat ik de challenge gewonnen bleek te hebben. Yeah! (-: 

 

En daarom mag ik Guest Designer zijn voor de nieuwe uitdaging: Numbers. Daarvoor maakte ik deze clean & simple slimline kaart voor een meisje dat binnenkort 2 wordt. Da's 2 vliegen in 1 klap. Lekker efficiënt. (-:

Eigenlijk was mijn bedoeling dat de roze 2 in het zwarte/witte vakje voor op de kaart zou zitten. Maar bij nader inzien vond ik hem er dan toch niet zo uitspringen. Dus ik plakte de 2 er bovenop.

Beter toch?


Heb je ook zin om mee te doen met de uitdaging? Kom dan naar het CAS on Friday blog voor meer info en volop voorbeelden. Ideaal ook voor als je even geen inspiratie hebt.


Leuk dat je langs kwam en fijn weekend!


Margriet

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je voor het jarig Jetje gemaakt, Margriet!

Colien zei

Hartstikke tof kaartje!
grtz Colien

Janneke zei

Super mooie kaart heb je gemaakt Margriet ;o)

Zo gaaf dat je GDT wilde zijn bij CAS on Friday ♥

Ina ( Frysk Famke ) zei

Prachtig Margriet,

De rose 2 knalt er heerlijk uit.

Groetnis fan Ina

Cornelie zei

CAS is toch jou middle name ;-))
Daar ben jij een kei in en dus niet zo heel gek dat je hebt gewonnen. Deze kaart is ook weer een prachtig voorbeeld voor de nieuwe challenge! Erg mooi weer.
Ik heb net een leuk pakketje samen gesteld voor de Swap die ik altijd doe met Nicole en O, wat heb ik zin om daar mee aan de slag te gaan. Allemaal spulletjes die jou ook aan zouden staan denk ik zomaar!
Fijne kerst alvast!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...