Pagina's

zondag 2 maart 2008

Saai

Allereerst iedereen bedankt voor alle lieve mailtjes en berichtjes! Jemig, wat is het leven saai als je niet kunt scrappen en tennissen (en computeren)! Ik loop echt met m'n ziel onder m'n arm. Ben van armoede al grote schoonmaak gaan houden, maar of dát nu zo goed is voor mijn arm.....?

Héél stilletjes aan gaat het een ietsiepietsie beter, maar het gaat mij niet snel genoeg. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik niet stil kan zitten. Ik heb dan ook heel voorzichtig een nieuw lo-tje gemaakt:

3 opmerkingen:

Je@net zei

Gaaf lootje Margriet!!
Nog wel ff rustig aan blijven doen meis, anders ben je zo weer terug bij af!! Maar als je dan toch stiekum iets wilt doen, kun je volgens mij beter voorzichtig een lootje scrappen dan aan de poets gaan!! LOLOL

Alice zei

Das ook wat.... zo'n bezige bij ;) moet rustig aan doen. Ik hoop dat het je lukt en dat je daarna helemaal los kunt gaan.

Ik wens je alvast een rustig weekend.

Groeten Alice

Splashes of Pink and Mint zei

Lekker dat je toch nog wat hebt kunnen scrappen! Hij is weer errug leuk geworden! Maar wel balen hoor, dat je nog bijna niets kunt en mag doen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...