Pagina's

maandag 7 april 2008

Alweer 2 lo's af!

Wel saai hè? Zo'n blog met zo weinig tekst. Nog even volhouden en dan hoop ik weer hele verhalen te kunnen typen. Helaas zit er nog steeds helemaal geen vooruitgang in mijn arm-leed. Ben bang dat ik de tenniscompetitie dit jaar wel kan vergeten )))-: Zou het een teken van 'boven' zijn dat ik het gewoon wat rustiger aan moet doen?? (Tips zijn welkom! ((-;)

Helaas is de foto een beetje donker uitgevallen, sorry.


De 2e layout laat ik later deze week zien. Ik hoop dat ik jullie met deze sneak peek nieuwsgierig genoeg maak om nog een keertje terug te komen.


Enne.....ik ben dol op berichtjes! Groetjes en een prettige week. Margriet

6 opmerkingen:

Rozella Meijer-Kern zei

Dank je wel voor je leuke reaktie op mijn blog. Ben toch wel reuze benieuwd wie er zo lovend over mij sprak. Maarre je maakt zelf ook ook prachtige layouts...Mooi kleurencombinaties gebruik...groetjes, Rozella

Alice zei

Helemaal niet saai hoor. Kijken is ook leuk. Tot later deze week.

Arianne zei

Tuurlijk kom ik terug!

Vervelend om te horen dat het met je arm nog niet echt beter gaat.
Lijkt me flink uh.....lastig!
(Ja, ik houd het netjes!)

Je@net zei

Gave lootjes Margriet!!
Hoop dat het gauw beter gaat met je arm!
En we komen wel terug hoor ;-)

Anoniem zei

Je layout is PRACHTIG!!!

xxxMarieke

Splashes of Pink and Mint zei

Ik heb helaas geen tips voor je! Maar je lootje is een beauty!!! En natúúrlijk kom ik terug voor die andere!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...