Pagina's

dinsdag 3 juni 2008

Coole pinda!

Dinsdag ging groep 5 op excursie naar het reptielenmuseum en ik was 'uitverkoren' om mee te gaan. Het was er hartstikke leuk en de kinderen waren dolenthousiast. Je mocht er ook een slang om je nek en/of een vogelspin op je hand. En natuurlijk liet ik mij niet kennen! Als 8 en 9 jarigen dat durven, dan moet ik dat toch ook durven?! Ik sta verschrikkelijk op de foto, maar ik wil ze toch aan jullie showen. Ben ik cool of ben ik cool?? (NB Het stelt werkelijk NIETS voor; ik denk dat ik over mijn spinnenfobie heen ben!)Met papier uit de Get Inspired! kit van De Creatie heb ik deze layout gemaakt. Ik vond het erg moeilijk papier om mee te werken en niet geheel mijn stijl; ik zou het zelf dan ook nooit gekocht hebben (of misschien alleen om het hertje uit te knippen).

4 opmerkingen:

Arianne zei

Ondanks dat het je papier niet is, vind ik 'm toch heel mooi geworden!

En jij bent wel heel cool!
Misschien durf ik binnenkort mijn fobie ook aan te pakken.
Ben benieuwd of ik net zo'n coole pinda ben als jij!

Marjolein zei

He gat.... hoe durf je dat zeg? Jakkes, doodeng...

En die LO vind ik heel erg mooi, ik zou et zelf ook niet uitgekozen hebben, maar toch heeft et wat!

Splashes of Pink and Mint zei

Ieks.....stelt niets voor zegt ze dan! Brrrr... ik moet er niet aan dénken! Ik vind je echt superstoer hoor! Enne... je staat echt hardstikke leuk op de foto! Je lootje is ook super, maar kan me wat dat papier betreft wel voorstellen dat het moeilijk was, dat heb ik ook altijd met dat soort papier.
Fijn weekend!!!

Je@net zei

Gave lo en je bent zeker super cool!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...