Pagina's

woensdag 10 juni 2009

Twee layouts

Het valt niet mee om mijn draai weer te vinden bij het scrappen. Daarom ben ik begonnen met een lift van een lo uit de laatste CMF. Op zich vind ik de indeling wel leuk, maar ik ben niet helemaal tevreden over het kleurgebruik. Maar hé, het begin is in ieder geval weer gemaakt.Maandagavond dan met eigen creativiteit gescrapt en over deze ben ik al wat meer tevreden!
7 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuke layout, met al die kleine foto's. Jij kleurt ook graag wat bij he? Dat maakt het nog persoonlijker.
Het is inderdaad zo dat kaarten weggegooid worden, ik heb er dan ook moeite mee om de mooiste kaarten weg te sturen.
Layouts bewaar je gewoon voor later.

Ja, 2 juni is een mooie dag om jarig te zijn. Toen Roan geboren is was het prachtig weer. Onze huisarts heeft in zijn korte broek de bevalling gedaan!

Xan zei

Heey Margriet, ik zag op het forum ook alleen kruisjes en het maakte me erg nieuwsgierig dus ook even naar je blog, erg leuk geworden joh die LO, super. Leuke kleurtjes leuke visjes! Geweldig!

Karin zei

Erg leuke LO's allebei. Mooie indelingen en superlekkere kleurtjes ook.

sam zei

2 super leuke lo'tjes!! groetjes sam

Splashes of Pink and Mint zei

Vind ze allebei erg leuk! Maar die 2e is wat sterker van kleur, misschien dat je die daarom beter vindt???? Nou, maakt mij niet uit hoor, ik heb naar allebei met veel plezier gekeken! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken op het moment. Ben al dagen met dezelfde lo bezig en het wil maar niet en de deadline is al volgende week....iekssss....!!!! Ja, en dat is dan nog maar m'n 1e, moet er nog veel meer! Ik hoop dat ik weer gauw m'n scrapgevoel terug krijg!

Manon zei

heel erg leuk. Op scrapanoniums kon ik hem niet zien de eerste foto dus kwam eventjes op je site. Je maakt erg leuke dingen!

* Daniëlle * zei

Gave LO's hoor, allebei! Lekker vrolijk, kleurrijk. Die met die blokjes vind ik erg leuk juist. Geinige titel ook.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...