Pagina's

dinsdag 21 juli 2009

Het scrapgevoel.....

......was er weer!! Zomaar ineens kreeg ik vorige week de sterke behoeft om iets te scrappen. Pats, boem, uit het niets werd ik er mee overvallen.

Eerst heb ik een simpel cadeautje gemaakt voor de juf van Jorg. Bij de Hema een chocoladehart gekocht en haar naam met Sizzlits (joepie! ook weer eens gebruikt) uitgestanst en opgeplakt. Ik had nog ergens een rozetje liggen wat ik een beetje veranderd heb en klaar was klara!


Toen de Cricut uit het stof gehaald en een bloem gestanst voor de moeder van een vriendje van Jorg die haar tuin en tuinhuis beschikbaar stelde voor een klassenfeest. Uiteraard met een pot Margrieten, want iets originelers kan ik nooit bedenken (-;

* Nogmaals bedankt Karin, als je dit leest *

En op zaterdag was er dan ineens dat gevoel van ''ik zal en ik moet gaan scrappen''. Herken je dat? Ik al bijna niet meer. T was immers lang geleden dat ik dit gevoel had, maar blijkbaar borrelde het toch nog ergens diep in me om op een regenachtige dag naar buiten te komen...

Met wat foto's uit de oude doos heb ik deze layouts gemaakt.


Zo, nog 3 daagjes en dan hebben wij in het Zuiden des lands EINDELIJK vakantie. Tjonge, tjonge wat duurt dit schooljaar lang! Tja, in dit geval gaat het liedje van 'wat gaat de tijd toch snel' niet op.

Voor degene die mijn blog nog bezoeken, ee fijne vakantie toegewenst. Ik hoop dat ik na de vakantie mijn berichten- (en daarmee ook bezoekers-) aantal weer wat op kan vijzelen.

2 opmerkingen:

Dakini zei

Had de mooie lo's al gezien maar ik ben blij dat de mood weer terug is.

groetjes Buuf

Splashes of Pink and Mint zei

Hé, gelukkig weer wat scrapperigs! Je lootjes zijn enig, dat papier is ook zo onwijs leuk hè! Je kadootjes zijn ook erg leuk zo, maakt het net even persoonlijker. Nog een fijne vakantie!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...