Pagina's

woensdag 18 november 2009

Kerstkaarten + -stempels

Op verzoek van vele leden van het SA-forum heb ik ook wat digitale kerst"stempels" ontworpen.

Behalve dat ik het heel leuk vind om te ontwerpen, vind ik het nóg leuker om er werkelijk iets 'tastbaars' mee te maken.

En dit zijn de stempels:
Net als de sintstempels wil ik ook deze stempels delen. Voor 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.

4 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Owww... helemaal super Margriet!!!! Echt gaaf om op kaarten te gebruiken deze digi stempels. Ik ben geen kaartenmaakster of stempelaar, maar ik kom deze term tegenwoordig regelmatig tegen op het net. Eigenlijk net zo makkelijk als echte stempels. (Moet je wel een kanppe printer hebben, die van ons is alweer stuk!) En nog eens véél goedkoper bovendien!

Monique zei

Kon niet anders: deze kerststempels zijn ook al zo leuk!
Ik ga je weer mailen! :)

Je@net zei

Wat gaaf Magriet!
Mailtje is onderweg ;-)

sam zei

erg leuke kaartjes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...