Pagina's

maandag 28 december 2009

3 layouts

Tjonge, wat heb ik een ontzettend leuke en hartverwarmende reacties gekregen op mijn 'Kerstweggeefje"! Dat doet een mens goed! En de aktie is nog niet voorbij hoor. Dus als je nog een paar leuke gratis digitale stempels wilt scroll, dan even door naar mijn vorige berichtje voor de "aktievoorwaarden". (-;

We zijn de kerstdagen goed doorgekomen in Huize B. Alhoewel ik anders verwacht had, sloeg de weegschaal vanochtend niet naar de verkeerde kant uit. Pfffff....wat een mazzel.

Zondagochtend was ik al heel vroeg wakker (voor mijn doen dan hé) en omdat ik toch niet meer kon slapen ben ik maar opgestaan. En terwijl iedereen nog op één oor lag, heb ik onderstaande lo's gemaakt.

De 1e is van onze nieuwe poes Noppes.


In de journaling het verhaaltje over hoe ze bij ons is gekomen.


Zou het kunnen een kat met ADHD? Zo ja, dan weet ik zeker dat die van ons het heeft!


Misschien denk je "wat een rare foto". Maar dit is dus Noppes als ik mijn fototoestel voor de dag haal. Ze vliegt dan op me af en probeert de zoemende lens en/of een knipperend lampje en/of het-aan-een-touwtje-wiebelende-lenzenkapje te pakken te krijgen. Het is dan ook verschrikkelijk moeilijk om een leuke foto van haar te maken.De foto van de volgende lo is helaas niet helemaal scherp, maar we moeten het er maar mee doen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik bij deze mooie heldere foto's (gemaakt met mijn nieuwe toestel) een geschikte papiertje vond. Ik heb een hele stapel kerstpapier, maar niets met helderblauw erin. Daarom maar (weer) een oude lijn van October Afternoon gebruikt. October Afternoon is momenteel toch wel mijn favoriete papier.


Traditiegetrouw versieren ik en de kinderen onze kerstboom en zet Frank de piek er op. Ivy wilde dit jaar echter niet mee versieren (pubers.....) en Jorg mocht het van mij alleen doen (met af en toe een kleine hint van mijn kant). Uiteraard wilde hij toen ook de piek erop zetten, maar daar was hij nog net iets te klein voor. Zelfs met de huishoudtrap lukte het niet. Volgend jaar een nieuwe poging!Nou, ik heb nog 2 layouts meer gemaakt, maar die staan nog niet op de foto.

En ik heb een nieuwe serie Nederlandstalige stempels gemaakt! Geen ronde dit keer, want ik vind dat we die inmiddels wel genoeg hebben. Eerst wil ik nog een voorbeeldje maken, maar ik ga proberen ze nog dit jaar online te zetten.

Ben je nieuwsgierig wat het geworden is, houd dan mijn blog in de gaten. Maaruh...misschien is het nog wel leuk om op de valreep een sneakpeekje te laten zien:
Groetjes,
Margriet

7 opmerkingen:

Anoniem zei

He Margriet,

Wat een herkenbaar onderwerp. Ook wij hebben sinds mei zo'n ADHD'ertje erbij en de kerstboom heeft al een paar keer gewankeld als ze in draf langs komt. Ik scrap eigenlijk nooit de katten, maar krijg er helemaal zin in bij het zien van jouw nieuwe LO's. Dus wie weet......
Ze zijn weer erg leuk. Ik volg je blog graag.

Groetjes Chantal

Dakini zei

Hoi Margriet,

Wat een leuke lo weer. Je mag anders Bobbie wel even lenen voor een foto, hij poseert er helemaal voor. Ook hij vond de lo leuk.
Ben heel benieuwd naar de tikets.

Groetjes Ria

Katinka zei

Wat heb je weer mooie creaties gemaakt !
Ik heb je blog vol bewondering zitten bekijken , echt geweldige dingen zeg !

Groetjes,
Katinka

Marie-claire zei

Hoi Margriet,

Wat een mooie Lo's, lekker simpel, echt super!
Ben erg benieuwd naar je nieuwe stempels! Ik ga je dus in de gaten houden....

Groetjes Marie-claire

Monique zei

Leuke LO's Margriet! Vooral de LO van de piek met de journaling erbij vind ik erg leuk! Leuk verhaal voor later!

Splashes of Pink and Mint zei

Nou, je hebt me nieuwsgierig gemaakt hoor (nou is dat niet zo heel moeilijk hoor, hahaha!!!).
En natuurlijk blijf ik je blog in de gaten houden!
Je lootjes zijn weer heerlijk "clean" van stijl, wou dat ik het zo kon....zucht....!
Margriet, de allerbeste wensen voor 2010 en nog een hele fijne avond!!!!!!!!

Harriët zei

Wat een leuke LO's!
Vooral die van Noppes.Wij hebben zelf 2 rooie katers en 1 rooie poes.We hadden er 4 maar nov 2008 is helaas de oudste rode kater overleden en die heette...Noppes.

Harriët

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...