Pagina's

donderdag 10 december 2009

Snel & Simpel

Tussen de verjaardagen door heb ik nog een avondje gescrapt. 3 layouts gemaakt; lekker simpel en snel.

De 1e is een verslag van het 10 minuten gesprek op school van Ivy.


De foto is vlak voor haar 14e verjaardag gemaakt. Kijk eens naar haar mooie gebit; de beugel is er uit!!


Dan nog een lo van Hophop. Het paardje dat Jorg in zijn babytijd overal mee naar toesjouwde. Zelf kan hij zich Hophop niet meer herinneren, maar ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik om moest draaien, omdat we Hophop weer eens vergeten waren. (-:En nog een lo van Jorg toen hij 15 maanden was, gemaakt met wat restjes Scenic Route papier. Een heerlijke lijn met die felle kleurtjes!En dan hier het kadotje dat ik onder de kerstboom mag gaan vinden!! Yoehoe! Ben er dolgelukkig mee!

Mijn oude Powershotje begon kuren te vertonen en is eerdaags aan vervanging toe. Aangezien ik me heb ingeschreven voor een cursus Digitale Fotografie, die in januari begint, zou het natuurlijk fijn zijn als ik dit met mijn nieuwe camera kan gaan doen. Heb lang getwijfeld of ik een spiegelreflex of een uitgebreide compactcamera zou kopen, maar de laatste is het dan toch geworden.

Nu nog de 310 pagina's tellende gebruiksaanwijzing op de computer door gaan lezen.

Pffff, mocht iemand hem al gelezen hebben en me onder het genot van een kopje thee en een schaal overheerlijke-chocolade-kerstkransjes wil vertellen wat er in staat houd ik me aanbevolen.

Nou ja, een mooie bezigheid tijdens de kerstdagen zullen we maar denken. En er daarna natuurlijk op uit om hem uit te testen. Heb er zin in!

5 opmerkingen:

Wilma zei

Hé, mazzelaar! Mooi kado is dat!!!!
Vind je lo's ook heel mooi, vooral dat 10min. gesprekje!

Monique zei

Mooie LO's, lekker strak! Ik vind dat altijd heel mooi, maar zelf vind ik dat toch moeilijk om te doen. Gaaf kado hoor, veel plezier alvast ermee!

Marie-claire zei

Mooie LO's, ik hou ervan, lekker simpel!
Zo'n kado lijkt me wel wat, hahahaha!

Groetjes Marie-claire

Je@net zei

Wat een leuke lootjes Margriet en wat een super vet gaaf Kerstcadeautje krijg jij zeg!!!!

Splashes of Pink and Mint zei

Hmmm das nou jammer, ik heb er echt geen verstand van, maar dat kopje thee met schaaltje kerstkransjes doen me bij voorbaat al watertanden!
Op 1 avond al deze lo´s????? Echt geweldig!!! Vooral dat 10 min. gesprek vind ik een gaaf idee. Dat ben je later natuurlijk helemaal vergeten en het is toch wel leuk om het weer eens terug te lezen!
Héél veel plezier met je nieuwe kado!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...