Pagina's

maandag 21 december 2009

Wintertijd

Zoals natuurlijk iedereen op het journaal heeft kunnen zien is ook hier in het zuiden des lands Koning Winter gearriveerd. Helaas heb ik er nog weinig van kunnen genieten en heb ik maar een paar foto's kunnen maken, want ik had me ingeschreven voor een 2-daags tennistoernooitje.

Toen ik gisteren aan het einde van de middag moe maar voldaan met de auto thuis kwam, werd ik opgewacht door een stuk-of-wat buurkinderen -en ook buurmannen- die natuurlijk niet konden wachten tot ik uit de auto stapte...... Huh, durven ze wel? Met zoveel tegen één zielig klein buurvrouwtje?!Ik vind de sneeuw echt G-W-E-L-D-I-G. Van mij mag het tot de carnaval blijven liggen. Dan graag vanaf de carnaval mooi weer, zo'n graad of 20, dan in de zomer een paar weken 25-30 graden, in de herfst een paar flinke stormen en dan vanaf 1 december weer een pak sneeuw. Weet iemand de site waar ik een bestelling kan plaatsen?

Dus....wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik gisterenavond nog graag een wandeling door de sneeuw wilde gaan maken, maar ik was zooooo moe, dat ik maar ben gaan scrappen.

Twee A4 layouts heb ik gemaakt.


Deze heb ik nagemaakt van een layout van Revlie.


Eerder deze week heb ik nog een paar leuke (gekochte) vilten tasjes gevuld met chocoladekransjes die ik i.p.v. een kerstkaart ga weggeven aan een paar familieleden en vrienden.


Natuurlijk met een zelfgemaakt kaartje met zelfgemaakt digi-stempeltje erop.En voor iemand die alles al heeft heb ik een vogeltjestaart gemaakt van vet en vogelvoer.


Nou, dat was het weer. Geniet van het mooie winterweer, wie weet hoelang we er weer op moeten wachten, en doe voorzichtig als je de weg op moet.

3 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Wat een gave kadootjes zeg, die vogeltaart is super!!! Ja, lekker al die sneeuw hè! Wat een grap dat ze je met z'n allen stonden op te wachten! En volgens mij valt het wel mee met dat zielige vrouwtje, hahaha!!!
Je lootjes zijn trouwens ook weer onwijs leuk, die lachtent is zo geinig!
Margriet, ik wil je alvast hele fijne dagen wensen en hopelijk met lekker wat tijd voor jezelf en je gezin!
Liefs Elly

Petri zei

Jongens toch wat heb ik weer "kwijlend" door je blog "gewandeld". Die scrapstijl van jou spreekt me geweldig aan! Ik zou zo alles gaan liften (als ik de tijd had ;) ) Fijne feestdagen en groetjes, Petri.

Marie-claire zei

Wat een leuke dingen weer, super!

Groetjes Marie-claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...