Pagina's

woensdag 30 juni 2010

Een opkikkertje

Wat is het toch genieten met dit heerlijke weer! Oké, een paar graadjes minder zou ook mogen, maar je hoort mij niet klagen hoor; ik ben een echt zomermens.

En met dat mooie weer wordt er ook niet veel gescrapt in huize B. Liever zit ik lekker buiten of ben ik op de tennisbaan te vinden, waar in deze tijd van het jaar allerlei toernooien gespeeld worden.

Dus hier maar een kaartje uit de oude doos. Neem hem morgen mee naar Rotjeknor waar ik samen met mijn moeder een tante ga bezoeken. Tante is al een eindje in de 80, woont nog op zichzelf en stapt nog regelmatig alleen in de trein of in het vliegtuig richting Het Zuiden. (Als ik toch zó oud kan worden, dan teken ik er nu nog voor!) Maar nu heeft ze onlangs een nare operatie moeten ondergaan en is een beetje aan de sukkel. Een opkikkertje is daarom wel op zijn plaats.....


Bedankt voor je bezoekje en geniet van het mooie weer!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk kaartje! De pareltjes zijn mooi opgeplakt. Je tante zal er zeker blij mee zijn. Hopelijk ben ik later ook nog zo fit als haar. :)

Groetjes, Myriam

Marianne Schut zei

Hai Margriet, Nou dit kaartje mag er weer wezen hoor! Ik hou toch zo van jouw stijl kaartjes! Echt super mooi! Hoop dat je tante snel weer op mag knappen en voor jou.. veel tennisplezier gewenst! Groetjes Marianne

Marie-claire zei

Oo, wat is ie leuk!!
Daar is je Tante vast erg blij mee!

Groetjes Marie-claire

Riet zei

Wat een prachtige kaart Margriet.

Liefs Riet.

Creagea zei

Ohh wat een leuk kaartje...supermooi.
liefs Gea

sam zei

heel leuk kaartje!

Je@net zei

Wat een leuk kaartje is dat geworden! Daar zal je tante beslist van opknappen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...