Pagina's

woensdag 2 juni 2010

Happy Birthday to me & Dutch Dare

Vandaag is er een nieuwe Dutch Dare online gegaan en dit keer is het thema Gek op Bloemen!

Tja, wat moet je dan hè; op je verjaardag en met een bloemennaam? De keuze was snel gemaakt, het MOEST natuurlijk iets met een Margriet worden! Ik heb mijn favoriete schets erbij gepakt en dit is het resultaat:De journaling: Toen ik geboren werd en ik niet de zo door mijn vader gewenste jongen (die hij Robbie wilde noemen) bleek te zijn, mochten mijn grote zussen kiezen hoe ik zou gaan heten. Ze hadden de keuze tussen Astrid en Margriet. En omdat het juni was en er overal Margrietjes bloeiden, kozen ze voor Margriet. Tenminste, zo is het me altijd verteld!

Toen ik jong was, was ik helemaal niet blij met die naam. Ik was meer een 'jongens-meisje' en vond Margriet véél te meisjes-achtig! En oooh, wat vond (en vind) ik het vreselijk als mensen het liedje 'Ach Margrietje, de roosjes zullen bloeien" begonnen te zingen. Maar ach, kleine meisjes worden groot en nu ben ik dik tevreden met mijn naam!

Ben je benieuwd naar wat de andere leden met de uitdaging hebben gedaan, neem dan vooral een kijkje op het blog van Dutch Dares. Er zitten hele mooie layouts bij! En voel je vooral vrij om mee te doen.

Zo, mijn verjaardag zit er weer op. Ik ga verder voor de 42. Ik heb een hele leuke dag gehad. Veel bezoek, prachtig weer, schandalig verwend (já, ook scrapspullen); wat wil je nog meer?

Nu snel naar bed, want morgen wacht ons DE wedstrijd van het seizoen; de nummers 1 en 2 tegen elkaar in de tenniscompetitie. Degene die wint is kampioen! Fingers crossed please....!

9 opmerkingen:

Creagea zei

Prachtig..supermooi en heel origineel.
gr Gea

Bonjade zei

Super zeg....en zo passend;)
Nog van harte met je verjaardag hoor........
Weer een jaar voorbij...snif..;(
Fijne geniet dag

Gemma zei

Wat een leuke LO, leuk verhaal ook! En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Gemma

marsha. zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!!

anja curvers zei

Allereerst van harte gefeliciteerd en je lootje is prachtig gewoon heel erg mooi.
Enne succes met de wedstrijd en dan moet je ook nog even hier; http://scrappietoo.blogspot.com/2010/06/de-bloghop-winnaar.html kijken

Ellen zei

Nog van harte gefeliciteerd Margriet!!! Lees dat je een fijne dag hebt gehad. Ook nog gewonnen met tennis???

Groetjes Ellen

Riet zei

Prachtig gemaakt Margriet,nog gefeliciteerd met je verjaardag.

Liefs Riet.

Monique zei

Hoi Margriet, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind je LO helemaal leuk! Leuk verhaal ook!
en hoe is het met de tenniswedstijd afgelopen?

Astrid zei

Mooie Lo heb je gemaakt Margriet, leuk dat je het over je naam hebt gedaan. Maar Astrid was ook leuk geweest toch ;) En nog van harte gefeliciteerd.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...