Pagina's

zaterdag 5 juni 2010

Vakantiestempels en gastdesigners

What a beautiful day! Vinden jullie ook niet?

Voor mij in meerdere opzichten! Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en ik heb maar liefst 3(!) talentvolle dames bereid gevonden om iets met mijn nieuwe digitale vakantiestempels te maken. Tjonge, wat was ik verrast door hun enthousiaste reacties!

Hier komen ze, in willekeurige volgorde:

Als eerste gastdesigner (wat klinkt dat goed hé) is daar Berdien uit Bemmel.


Berdien heeft 2 hele leuke labels gemaakt, helemaal volgens haar eigen bijzondere stijl. Het 1e labeltje is heel leuk om bijv. aan een cadeautje te hangen. Denk daarbij aan een mini-verpakking bodylotion of iets dergelijks.
En deze 2e label is gewoon perfect om aan een vaas met bloemen te hangen, die bij iemands thuiskomst op de tafel staat. Vind het ook zo leuk hoe ze die gaatjes uit de stempel heeft gesneden!Mijn 2e gastdesigner is Freubelfreule Gemma.

Gemma heeft een superleuk cadeau-envelopje gemaakt.
En een kaartje met mijn koffersjabloon.....In het kofferkaartje heeft ze een maskertje gedaan. Hoe verzint ze het, zo origineel!En of dat nog niet genoeg was heeft ze ook nog een leuk doosje gemaakt....Dit is de deksel....En in het doosje zitten verfrissingsdoekjes en citronellakaarsje. Mmhhhhh....En dan last but not least is daar Monique van Bloem's blog....


Monique heeft maar liefst 4(!) kaartjes én ook nog eens een leuk label weten te maken!

Dat moet toch heerlijk thuis komen zijn met zo'n kaartje op de deurmat.....


Dit papier past natuurlijk precies bij de vakantiestempels!Wat zijn ze leuk hè....En ook deze oude lijn van Elsie is werkelijk perfect voor mijn digi's....


Nou mensen, jullie snappen natuurlijk wel, dat dit mijn stoutste verwachtingen overtrof. In eerste instantie durfde ik eigenlijk niemand te vragen om dit voor me te doen, maar de reacties waren alleen maar enthousiast en positief! Dames, ik heb het al tegen jullie gezegd, maar nogmaals heel erg bedankt!!


En zijn jullie nieuwsgierig naar het overige werk van Monique, Gemma en Berdien, breng dan een bezoekje aan hun blog. Ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is!

En dan de stempeltjes; ik heb 11 vakantie-gerelateerde digi's gemaakt. Het koffertje past dubbel uit een A4-tje, mits je de kantlijnen in Word verzet.
De complete set is te koop in mijn webwinkeltje voor een bedrag van € 2,25.

Dank je wel voor het kijken. Ik wens jullie nog een hele fijne zondag met heeeeeel veeeeeeel zon! En laat de vakantie nu maar komen. ((-;

14 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Wat superleuk Margriet!!! Alledrie hebben ze schitterende creatie's gemaakt! Volgende week ga ik eens ff op hun blog kijken.
Groetjes, Tineke

Ineke zei

Hoi Margriet
Zoals beloofd ben ik een van de eerste die ze besteld.
Wat zijn ze weer ontzettend leuk.
Ik kom er helemaal van in vakantiestemming.
Morgen nog 1 dag werken en vertrek donderdag voor 2 weken vakantie naar Karpathos.
Heeeerlijk
Groetjes Ineke

Marianne Schut zei

Hai Margriet, jee wat zijn dit allemaal stuk voor stuk prachtige creaties geworden, helemaal super! Je stempels zien er ook wel weer heel mooi uit hoor! Groetjes Marianne

Ellen zei

Wat leuk dat je deze dames als gast designers hebt gevraagd! Het zijn toppers, net als hun kaartjes en jouw stempels natuurlijk!

Groetjes Ellen

Marie-claire zei

Margriet, je zult wel trots zijn ;) om jou super leuke stempels op al die mooie creatie's terug te zien, geweldig!

Groetjes Marie-claire

Monique zei

Hoi Margriet, ik vond het superleuk om gastdesigner te zijn! :) en inderdaad je hebt niets teveel gezegd: de andere dames hebben ook prachige creaties gemaakt!

Gemma zei

Hoi Margriet,
Het was heel erg leuk om met je stempeltjes te werken, de andere dames hebben ook super mooie dingen gemaakt! Ik heb het met erg veel plezier gedaan! Gemma

anja curvers zei

Wat gaaf zeg en prachtige kaartjes hebben de drie dames ermee gemaakt helemaal geweldig.

Wilma zei

Wat goed zeg, je eigen designers!!!! En wat voor dames, super!!!

Marjan zei

Je hebt zeker drie top dames uitgezocht! En wat hebben ze een mooie dingen gemaakt met jouw stempels, super!

Je hebt dan ook erg leuke, mooie en bruikbare stempels gemaakt, veel succes ermee, Margriet!

Groetjes, Marjan

Birgit Koopsen zei

Prachtig allemaal!!

Natasja zei

Margriet, super dat je gast-designers hebt gevraagd. Hetziet er allemaal super uit !

Ik ga zeker de digi-stempels bestellen..

Groetjes, Natasja.

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw, heb je zomaar ook nog een soort van design team! Leuke dingen allemaal zeg! Je stempels zijn dan ook geweldig leuk om te gebruiken, denk dat je echt een gat in de markt hebt gevonden zeker ook omdat het nederlandse teksten zijn. Super!!!!!

Liesbeth zei

Wow wat een mooie dingen zijn er gemaakt. Geweldige stempels weer!
groetjes Liesbeth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...