Pagina's

maandag 25 oktober 2010

Cadeau-envelopje

Vandaag heb ik een envelop gepimpt. Geen kaartje, want daar was dit journalingkaartje te groot voor en ik wilde het percé gebruiken. Ik heb namelijk een hele doos vol journalingcards, die daar maar in die doos liggen te liggen....Maarrrr, ik zeg: daar komt vanaf nu verandering in!Forza!Dat ik weer stippeltjespapier heb gebruikt is geen opzet, maar puur toeval. Het roze paste perfect bij de bloemetjes.

Heb het rechtstreeks op de envelop geplakt.

En weet je wat zo leuk is? In deze envelop zijn versnipperde bankbiljetten verwerkt.


Echt waar hoor! Nog bewaard uit de tijd dat ik bij een drukkerij werkte en we regelmatig monsters toegestuurd kregen.

En heb je de wackelaugen gezien?Da's Duits voor wiebeloogjes.

Grappig hè?

5 opmerkingen:

madebyme zei

Ziet er weer erg leuk uit!

Liefs Melanie
ma-de-by-me.blogspot.com

Judith zei

Ik vind het toch zo leuk dat je nog steeds stippelpapier gebruikt!
Lief uiltje zo met die grote wiebeloogjes.
Groetjes van Judith

BepvS zei

Ziet er weer geweldig uit, ik hou wel van jouw stijl.....
Gr, Bep

Marie-claire zei

Wat een leuk envelopje, met dat uiltje!

Groetjes Marie-Claire

Riet zei

Wat een prachtige kaart Margriet.

Liefs Riet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...