Pagina's

woensdag 19 januari 2011

Kaartje + digi waardebonnen in winkeltje

Zoveel moeite als ik had met de kaart uit mijn vorige post, zo makkelijk schudde ik deze uit mijn mouw.


(Project 4-50)

Wederom een kaart á la Lucy. Ik ben er zelf erg tevreden over, moet ik zeggen.


Uit verschillende hoeken kwam de vraag of de bonnen uit het bonnenboekje voor Jorg's verjaardag ook in de webwinkel zouden komen.

In 1e instantie was ik dit niet van plan. Ik denk al snel: "dat maak je toch even zelf...." Er geen rekening mee houdend dat niet iedereen zo handig is met de computer en de tijd heeft om zoiets zelf te maken.

Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik besloten ze dan toch maar in de verkoop te doen. Ik heb de persoonlijke dingen eruit gehaald en geprobeerd ze voor een breed kinder-publiek geschikt te maken. Heb er zelfs nog enkele bij verzonnen en er ook een lege bon aan toegevoegd. Deze laatste zou je dan zelf in kunnen vullen. (Eerst de lege bon door de printer. Daarna op dezelfde plaats een tekst in Word typen en opnieuw door de printer halen.)


(dubbelklik voor grotere afbeelding)

De 17 bonnen zijn te koop bij DIGIS voor een bedrag van € 3,50. Het enige dat je hoeft te doen is ze even uit te printen, ringetje er doorheen, beetje pimpen en je hebt snel een superleuk en persoonlijk cadeautje! Mijn zoontje en ook zijn vriendjes waren er allemaal erg enthousiast over.


9 opmerkingen:

Marie-claire zei

Margriet, ik vind ze geweldig!
Ik ga ze meteeen bestellen.
En je kaart trouwens ook, heel leuk bedacht ; )

Groetjes Marie-Claire

Judith zei

Het wordt vast een succes, Margriet! Ze zijn heel leuk bedacht!
Je kaart is ook ssssssssssssuper.
groetjesssssss Judith

anja curvers zei

Supercool Margriet helemaal te gek ga gelijk bestellen hoor. En je kaart tja uiteraard weer prachtig.

Mignonnn zei

wat een super leuk kaartje.

Groetjes mignon

Marianne Schut zei

Hai Margriet, jee wat leuk weer! Jammer dat ik geen kinderen heb...nu maar wachten tot onze kleinzoon van 2 groot genoeg is, lijkt me echt super om te geven! Liefs Marianne

Marianne Schut zei

Hihi was zo onder de indruk van de leuke stempels dat ik bijna vergeet te zeggen dat ik je kaartje ook echt geweldig vindt! Ik hou zo van jouw stijl! Op de een of andere manier krijg ik het niet uit mijn vingers maar als ik het dan bij jou zie...echt heel mooi! Heb van de week ook een (voor mijn doen) strak kaartje gemaakt. Hoop hem morgen op mijn blog te kunnen plaatsen. Liefs Marianne

Miranda zei

Ook dit kaartje is helemaal super!!!
Goed zeg dat je de bonnen in de winkel hebt staan nu!! Hahaha iedereen aan de bonnen!!! Leuk!

Natasja zei

Super, Margriet !

Leuk dat je ze in de verkoop zet...

Groetjes, Natasja.

sam zei

super leuk kaartje! die slang is leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...