Pagina's

zaterdag 14 mei 2011

Een jonge neus

***Wel, Blogger heeft mijn laatste bericht verwijderd, weer terug geplaatst, weer verwijderd, weer teruggeplaatst, weer verwijderd en ik heb er genoeg van; ik plaats het zelf maar een keer opnieuw:***

Onze kinderen zijn van wat door sommigen genoemd wordt "de achterbank generatie".

Zij worden door ons met grote regelmaat met de auto gebracht naar clubjes, sportverenigingen, vriendjes, vriendinnetjes, zwembad, bioscoop en ga zo maar door.

Als ze weer eens ergens naar toe moeten en ik zeg dat ze best zelf kunnen fietsen of lopen, dan krijg ik me toch een commentaar!{Ik geef toe, daar zijn wij helemaal zelf schuldig aan}Ik zeg dan altijd dat ze best zelf kunnen lopen of fietsen "omdat ze nog jonge benen hebben".
Maar onze Jorg heeft niet alleen jonge benen, maar ook nog een jonge neus!How about that?
18-11-2010. Onze poes Noppes heeft de nare gewoonte om scheetjes te laten. Vooral Jorg kan zich daaraan nogal eens ergeren. Toen het op een gegeven moment weer zover was, zei ik vanaf de andere kant van de kamer, dat het best meeviel en hij niet zo flauw moest doen.

Waarop Jorg zei:

1. Dat kan jij daar helemaal niet ruiken en
2. ik heb nog een jonge neus!


En hij heeft nog gelijk ook.


Fijn weekend allemaal!5 opmerkingen:

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Margriet.

Liefs Riet.

Miranda zei

Haha erg leuk!!!! Leuk om die uitspraken te scrappen!!

Annemieke zei

Heel erg gaaf gedaan! mooie foto!
Groetjes, Annemieke

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Geniaal! echt heel leuk!

anja curvers zei

Geweldig weer zeg wat een opmerking prachtig hoor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...