Pagina's

zondag 5 juni 2011

Bloementag + prijsje

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties en leuke reacties op mijn vorige berichtjes. Geweldig leuk!


Na mijn verjaardag en lang weekend gaan we weer over tot de orde van de dag.


In deze tijd van het jaar geef ik altijd graag een Margrietje cadeau. In combinatie met mijn naam en een zelfgemaakt label een persoonlijk cadeautje, denk ik dan.


Dus ook voor mijn tante die deze week 85 jaar wordt naast een gekocht cadeau ook nog een tasje met een Margrietje er in.Ik weet dat ze zelfgemaakte kaartjes leuk vindt, want als ik zo 1 x per jaar bij haar kom (shame-on-me, maar ze woont 1,5 uur rijden van ons vandaan) dan staan er nog altijd mijn zelfgemaakte kaartjes van jaren geleden op de kast.


{Of zou ze ze speciaal neerzetten voor mijn komst, net zoals ik altijd deed met de gehaakte kleedjes van m'n oma........????}Dan nog iets anders; op heb SA-forum wordt 1 x in de 2 maanden een kaartenwedstrijd gehouden en de laatste wedstrijd heb ik gewonnen met dit kaartje. Yoehoe!! Vorige week kreeg ik mijn door Dolls & Decorations gesponsorde prijs toegestuurd:
Een set Eline Pellinkhof papier, een leuke vlinderstempel, gave lintjes, hartjes-doilies en vlinderbedeltjes. Als dat niet leuk is?! Heel erg bedankt Dolls!


Iedereen een fijne week toegewenst; als ik de weerberichten moet geloven wordt het scrapweer.


9 opmerkingen:

Judith zei

Ha, zei ik toch, je maakt met het kaartje een grote kans - nou zelfs de hoofdprijs, leuk!
Gefeliciteerd met deze leuke prijs!
Die mini stempel heb ik laatst ook gekocht (maar nog niet gebruikt...)
Veel knutselplezier!
Groetjes, Judith

Natasja zei

WOW !! Dat ziet er super gaaf uit !
En die kaartjes, heel herkenbaar. Mijn kaarten staan ook al jaren op de kast bij mijn oma. Hier zijn het alleen de wollen truien die de kids niet aandoen, ik probeer haar af en toe katoen te laten breien..
Alhoewel.., de poppen hebben wel haar kleertjes aan !!

Wilma zei

Gave prijs zeg!!!
Je tag is ook super, past echt helemaal bij de bloemen!

Knutsel en Zo zei

Margriet, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Beter laat dan nooit toch?? Leuk om een Magrietje cadeau te geven zeg! Origineler kan volgens mij niet.
Leuke prijs heb je gewonnen zeg!

Groetjes, Karin

Annemieke zei

Erg gave tag! En gefeliciteerd natuurlijk. Dat kaartje was ook wel echt geweldig!!
Groetjes, Annemieke

hokje zei

Wat een leuk kado-ideetje en het label is ook weer erg mooi. Gefeliciteerd met je leuke prijs, daar wordt vast weer iets moois mee gemaakt ;)) De weersvoorspellingen zijn inderdaad niet zo goed, maar we lopen hier deze week de wandelvierdaagse, dus als het even kan...

Fijne dag,
Miranda

anja curvers zei

Mooie prijs Margriet en terecht verdiend. Je kaartje met de margrieten is ook weer heel erg mooi en je verhaal is wel herkenbaar hoor.

Marie-claire zei

Lief!! een Margriet cadeau doen en dan met zo'n mooi label erbij, daar word je tante toch vrolijk van ; )
Leuke prijs heb je gewonnen met jou schitterende kaart!

Groetjes Marie-Claire
ps, om 01.00 slaap ik al lang, hahaha!

Ellen zei

Gefeliciteerd nog met je prijs Margriet, ziet er leuk uit!
En je kaartje/tag is een schatje! Past erg mooi bij het Margrietje...

Groetjes Ellen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...