Pagina's

dinsdag 30 augustus 2011

Daar gaat ie....


Onze brugsmurf...

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ie voor het eerst naar de kleuterschool moest en niet wilde. Van mijn voorstel om van te voren eens in de klas te gaan kijken en even met zijn nieuwe juf te kletsen wilde hij niets weten.


Zijn zus Ivy had immers ook al in die klas gezeten bij dezelfde juf, dus hij wist het allemaal al wel...

Maar moeder's wil is was toen nog wet en dus liepen we op een dag toch even naar de kleuterklas. Onze bijna 4-jarige stak zijn hoofd door de deurpost -vertikte het om een stap binnen te zetten- keek een keer naar links en een keer naar rechts, draaide zich om en vertrok.


Op de vraag van de juf of hij gezellig even binnen kwam riep hij -al weglopend- boos vanuit de gang:"Nee, ik ZEG toch; ik HEB het hier al gezien!!"Waarop een leerkracht uit een andere klas geamuseerd zijn hoofd om de deur stak en vroeg; "van wie is DAT er één?"Ach ja, ons menneke....
Nu maar hopen dat hij het vandaag langer volhoudt. (-;
10 opmerkingen:

Theetante San zei

Wat vliegt de tijd he? Weer een hele nieuwe periode. Zoë gaat in Oktober voor het eerst naar school. Nu is ze nog heel stoer tegen iedereen aan het vertellen dat ze naar school gaat ... Ik ben benieuwd hoe ze het gaat vinden ... in het echt!


Groetjes
San

Cornelie zei

Pfieuw, die van mij gaat nog maar naar groep 5, moet er nog even níet aan denken!!haha
Hopen dat ie het naar z'n zin krijgt!
Groetjes Cornelie

Annemarie en Merit zei

ja ze worden snel groot.
Als ze het maar naar hun zin hebben dan komt de rest vanzelf!!

Karin zei

Margriet, en heb je een traantje moeten laten??? Nou deze mam wel hoor. Wat vliegt de tijd toch he?
En nu gaat ons mopke al weer naar groep twee en heeft ze ons mam toch steeds een klein beetje minder nodig.
Ja ik weet het, het hoort zo maar .............Komt het je bekent voor????

Liefs, Karin

Judith zei

Ik heb nog een paar dagen, dan sta ik zo bij de voordeur...

Brendaxx zei

ja joh, de tijd vliegt! Over 2 jaar is mijn oudste ook een brugsmurf(in) Je verhaal over het kennismaken op de kleuterschool vond ik wel errug grappig! Succes met je stoere zoon!

Joyce Ebben zei

Heeft hij een leuke dag gehad vandaag? Toch spannend zo'n eerste dag in de brugklas! Groetjes Joyce

anja curvers zei

Tranen in de ogen ach wat gaat het toch snel allemaal tjs voor je het weet vliegen ze uit. En heeft hij het langer volgehouden?

Annelies zei

Tis een hele stap he....

Yvonne zei

hi hi wat kan jij dat toch altijd leuk vertellen; ik zie het echt helemaal voor me :)
maar hoe vond ie het?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...