Pagina's

vrijdag 16 september 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Cadeau Tasje

Het is mijn beurt vandaag helemaal niet, maar nu ik zie dat alle andere dames van het Design Team een berichtje hebben geplaatst, kan ik natuurlijk ook niet achter blijven. (-;


Een mooie gelegenheid om dit tasje te laten zien. Ik heb het niet eerder geshowd omdat ik er niet helemaal content mee ben.
Waarschijnlijk omdat ik het lettertype van de digistempel te hard vind bij het 'romantische' van het taartrondje. Ook de overgang naar het stippelpapier is te hard. Achteraf denk ik dat er nog een wit randje tussen het kraftpapier en het stippelpapier had moeten zitten.

Maar ja, het was een spoedklus en ik had geen tijd meer om er veranderingen aan te brengen.
We stonden namelijk op het punt om naar de verjaardag van Desi te gaan, waarvoor ik eerder deze slinger had gemaakt.
En die slinger kon ik natuurlijk niet zomaar inpakken; daar moest en zou een bijpassende verpakking bij komen.


Maar Margriet zou Margriet niet zijn als dat weer op het allerlaatste moment nog moest gebeuren.....


[Aaaarghh]


Nu, waarom plaats ik het tasje dan toch? Ik heb hier en hier al eerder een paar tasjes laten zien en toen is me diverse keren gevraagd waar dat ik die tasjes had gekocht. Ik kon jullie toen niet verder helpen, omdat ik ze had gekregen.
Maar nu kan ik jullie vertellen dat Karin van Knutsel & Zo soortgelijke tasjes na heel veel moeite (hè Karin?) heeft kunnen inkopen en vanaf nu verkrijgbaar zijn in haar webwinkel! Ze heeft ze in 2 verschillende maten, in het wit en in het kraft en zijn ook nog eens hééél gunstig geprijsd.


Ik ben benieuwd of jullie ze kunnen weerstaan, want zeg nou zelf; een vrouw kan toch nooit genoeg tasjes hebben? (-;


Leuk dat je weer langs kwam en fijn weekend!12 opmerkingen:

Knutsel en Zo zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Cornelie zei

Ja tasje één is niet echt Margriet zeg maar, totdat ik tasje 2 en 3 zag, jaaaahh...zo ken ik je weer!
Maar ja hebben we dat allemaal wel eens niet, dat je klaar bent en denkt van mwoh...!!
Groetjes Cornelie

Knutsel en Zo zei

Echt heel mooi Margriet, ik zet je er nog even bij hoor.

Groetjes, Karin

Wilma zei

Ik vind het helemaal leuk!!!

Annemarie en Merit zei

Hoi Margriet,

Ook vandaag maar een knutsel&zo dag ingelast.
Super zijn je tasjes heerlijk om weg te geven, die van mij wordt morgen aan mijn nichtje kado gegeven.

fijn weekend annemarie en merit

Brendaxx zei

Super!

anja curvers zei

Kan me aansluiten bij Cornelie maar laat ons eerlijk zijn we hebben dat toch allemaal wel eens dat je achteraf denkt tja. Neemt niet weg dat ik hem evengoed leuk vind maar die andere tasjes zijn meer jouw stijl. De slinger is trouwens ook helemaal toppie. En die tasjes ja hoog hebbegehalte maar ik heb al zoveel.......

Natasja zei

Het is helemaal leuk !!

Nadine zei

Heel leuke tasjes!

Judith zei

Leuk tasje Magriet!!

Groetjes Judith

Jacqueline DH zei

Ook al herken ik je kritiekpunten ik vind het toch een leuk tasje én natuurlijk een leuke slinger! Soms moet je ook wat minder kritisch zijn
voor jezelf :)

gr. Jacqueline

Marie-claire zei

Wat zijn ze toch leuk die tasjes!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...