Pagina's

woensdag 2 november 2011

Weggeefjes

Jeminee, al 274 volgers.... wie had dat ooit durven dromen. Waar komen jullie toch allemaal vandaan?Heel voorzichtig durf ik soms wel eens richting de 300 te denken. Wellicht een mooie goal voor 2012. Wie helpt??Omdat ik vandaag goei zin heb én ik zo blij met jullie ben ga ik 2 kleine pakketjes verloten.Pakketje 1


Pakketje 2


Tis maar een kleinigheidje hoor. Pakketje 1 is iets groter dan pakketje 2, maar het gaat ook maar om de fun.


Je moet er alleen wel wat voor doen!
  1. Laat voor zaterdagavond 5-11 23.59 uur een berichtje achter
  2. Vermeld daarin welk blog in blogland jij het aller-aller-leukste vindt. Dit hoeft GEEN creatief blog te zijn. Gewoon het blog waar jij het meeste plezier aan beleeft.


Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Zondag zal ik de pakketjes dan verloten.29 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Wauw, je hebt echt al veel volgers ! Waarvan ik er al eentje ben natuurlijk ;-)
Ik doe heel graag mee met je Give-Away ofwel Weggevertje. Welk pakketje maakt niet uit, beide mooi.

En je vraagt naar het mooiste/leukste blog, nou daar zeg je wat. Er zijn zoveel leuke creatieve grappige mooie gezellige blogs. Ik beleef natuurlijk heel veel plezier aan mijn eigen blog maar als ik naar andere blogs kijk moet ik er 2 even noemen : Dat is het blog van Marijke http://marijkevanooijen.blogspot.com/2011 omdat zij mij weet te raken met haar prachtig gemaakte poppen en mooie sfeer.
En ik noem G-Style http://g-style-g-style.blogspot.com/2011 omdat Gea prachtige foto's maakt en altijd weer mooie hoekjes in haar huis weet te creëren.
Groetjes van Sylvia

Lydia zei

Dat ziet er gezellig uit. Ik doe mee. Ik ga voor pakketje 1. Mijn favoriete blog is die van Wilmi (bezig en blij). Altijd als ik haar blogje lees, moet ik lachen, heerlijk!

Kikimeisje zei

leuk leuk leuk! En ik (met mijn 15! volgers) kan alleen maar dromen van 300...

Net als Zaanse Zolder beleef ik veel plezier aan mijn eigen blogs ( hou er 6 bij, de een wat uitgebreider dan de andere). daarvan vind ik www.geocachingbykikimeisje.blogspot.com eigenlijk nog het leukste... Verder vind ik het altijd leuk om blogs te lezen van mensen die heel beeldend schrijven (zoals jij!) maar een echte favoriet heb ik niet. Vind het gewoon leuk om te zien waar iedereen mee bezig is...

Suc6 met de bereiken van 300 volgers (aan mij heb je niks want ik volgde je al...)

Groetjes Judith

hokje zei

Wat een leuke weggeefjes; daar kan je leuke kaartjes/labeltjes van maken... een goed doel voor 2012, ik volg je al een heel poosje, maar het gaan er vast 300 worden (ik zet even een linkje op mijn blog, wie weet helpt het je nog aan extra volgers ;))
En dan nu mijn favoriete blog, dat zijn er eigenlijk best wel veel, maar die van Anita (http://scarborough--fair.blogspot.com) vind ik altijd wel erg inspirerend!

Fijne dag. Groeten, Miranda

Cathy zei

Whaw heel leuk alvast en een hele toffe weggever,ik ben al lang fan van jou blog .. de leukste blogs vind ik vooral Jojoco,heel mooie foto's en leuk om lezen, ook Stukje bij beetje heeft een superleuke schrijfstijl,zowieso zijn jullie nederlandse blogs toch losser dan in ons belgenland,hier lees ik heel graag Mme zsazsa ,maar jou blog staat ook in mijn top 10 ,ik piep wel dagelijks eventjes!! grtjs

Alle mooie dingen zei

wat een leuke give away heb je!
de mooiste/leukste blog op dit moment.. het wil nog wel eens wijzigen... is "made in persbo" (http://madeinpersbo.blogspot.com) mooie foto's mooie interieur foto's gewoon een hele mooie blog.
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

Anoniem zei

Fijn zoveel zichtbare volgers.
Ik ben één van de onzichtbare volgers. Bijna dagelijks neem ik wel een kijkje op je blog. Maar zelf heb ik er geen, wil er ook nog niet aan beginnen.
Maar ga vooral zo door, vele onderwerpen zijn heel herkenbaar.
En je creatieve uitspattingen kopieer ik soms.
Ik zou wel mee willen doen met je Give- Away.

groetjes Marlies

sweetest design zei

wat een boel volgers al! maar zeer terecht want je hebt een super leuke blog!

ik vind alle blogs super leuk maar de gene waardoor ik ben gaan bloggen en besloten heb mijn creaties te laten zien is papers and string! een engelse blog met prachtige vilt creaties.

Op naar de 300 volgers en meer prachtige dingen van jou kant!

Annelies zei

Ik doe mee hoor!
Mijn favoriete blog is die van Lenet:
http://scraplenet.blogspot.com/

Jacqueline DH zei

Wat een leuke vraag! Ik heb een heel rijtje blogs wat ik vrijwel dagelijks langsloop (dat lukt alleen omdat ik nu tijdelijk niet werk natuurlijk) en ik geniet van mooie verhalen, mooie foto's en mooie creaties. Maar mijn favoriet is toch wel die van Jojoco:
Ik geniet zo van hoe zij schrijft, de prachtige foto's, het genieten van kleine dingen. En ik geniet dan een beetje mee... Het zit niet in rijkdom of bezit, maar een mooi herfstblad of de geur van appeltaart, dat zijn de genietmomentjes...
En wat een super leuke weggevertjes, allebei!

groetjes
Jacqueline

anja curvers zei

Helemaal toppie Margriet die haal je vast wel die 300. Kan je niet helpen want ben natuurlijk al heel lang volger. Geniet altijd zo van je werkjes en vooral ook van je schrijfstijl. Verder zijn bij mij favoriet het blog van Berdien en ook stukje bij beetje en wendy mckee. Heb een hele waslijst die ik volg maar deze springen er toch wel uit.

Mariska zei

Leuk zo'n klein weggegevertje...ik vind de blog van Elisanna het leukst (http://elisanna.blogspot.com/)
Ik vind daar altijd leuke ideeen en ze schrijft geweldig!

Groetjes en vooral doorgaan met bloggen

Anoniem zei

Hoi Margriet,

Wat leuk dat je al zoveel volgers hebt! Je blog is dan ook erg leuk en gezellig om te lezen en de dingen die je maakt zijn mooi! Ik ben ook een anonieme volger, heb zelf ook geen blog, misschien in de toekomst nog eens! Ik vind het blog van Inge, BLoGbloM erg leuk, ze maakt hele mooie dingen! Ook stukje bij beetje is een blog wat ik dagelijks wel bekijk! Francine heeft een erg leuke schrijfstijl en supermooie foto's erbij! Ik wens je succes met je blog op naar de 300 volgers, maar dat komt wel goed volgens mij!
En ik wil ook wel meedoen met je give-away, maakt niet uit welk pakketje!

Groetjes, Miranda.

Splashes of Pink and Mint zei

Nou, dat met die volgers komt volgens mij wel goed, ik kom hier altijd met veel plezier, dusse... die 300 komen er wel!
Tjeetje... welk blog vind ik nou het allerleukste...dat zijn er eigenlijk best veel, maar blij word ik altijd van http://helenphilipps.blogspot.com/
http://sweet-littlethings.blogspot.com/ps en

http://countryrabbit.blogspot.com/

Leuk, je krijgt zo een gezellige lijst van mooie blogs!
Groetjes Elly

Sanne zei

Wat goed, al bijna 300 volgers. Ik zit nu bijna aan de 200, ook een mooi doel voor de feestdagen! Je gaat het vast en zeker redden!

Liefs Sanne

Gemma zei

Hoi Margriet, bijna 300, gaaf hoor! Het leukste blog moeilijk hoor, ik kijk altijd graag op het blog My every day things, zo leuk hoe Elly haar huis iedere keer weer aanpast en het blog van Inge, Blogblom, vind ik ook erg leuk. En het blog van Knutsel en Zo, vooral de opruimtips want das hard nodig! Houdoe, Gemma

Dakini zei

Die 300 volgers gaan er zeker komen! Ik volg maar 2 blogs waarbij ik dagelijks kijk en dat is jouw blog en die van Hanneke Groenteman.

Maria zei

Het gaat inderdaad goed met de volgers bij jou, hoe doe je dat?

Ik heb elke keer weer veel lol bij de blog: stukje bij beetje. Geweldig beschreven verhalen die in elk gezin voorkomen.

Groetjes,

Maria

Wilma zei

Wat heb je weer mooie pakketjes gemaakt!! Lastig hoor, het leukste blog...er zijn er zo veel! Ik ga www.bezegenblij.blogspot.com noemen. Ze heeft een erg leuke manier van schrijven, maakt prachtige foto's en is daarnaast ook nog eens hartstikke creatief!

Ellemieke zei

Wat een leuke weggeefjes, ik doe graag mee!

Mijn favo blogs zijn die van Revlie (revlie.typepad.com), omdat zij mijn lieve vriendinnetje is, die van Francine (stukjebijbeetje.com) en die van Ali Edwards. Verder volg ik nog heel veel andere blog, maar deze drie springen er echt uit!

Anoniem zei

Jááh, wat een leuke pakketjes! Nou ga ik morgen lekker naar de CreaDoe, dus tekort kom ik niet. Maar ik doe toch graag mee, voor pakket no. 2. Ik vind het stempel daarbij zo leuk! ... ;-)

Ik ben een groot fan van internet, al gebruik ik het alleen ter inspiratie. Ben niet van de tierenlantijntjes, dus kijk veel op die van jou. En waar ik altijd plezier aan heb, zijn de creaties van hedgehogsandladybirds.blogspot.com. De combinatie van papier met een subtiel lijntje naaierij - helemaal mijn ding!

Ben benieuwd,
Maaike.

Anoniem zei

Nou, ik vind het anders superpakketjes hoor!
Het allerleukst blog...kom ik toch op die van jou uit... Ik lig in een deuk om hoe je de dingen opschrijft en houd van je scrapstijl!
Op naar de 300 volgers!
Gr Sannepan

Anoniem zei

Ik ben ook 1 van de mensen die jouw blogs heel regelmatig volgt. Ik kijk graag bij jou op de blog omdat ik vind dat jij erg leuk en herkenbaar schrijft, veel humor ook. En daarnaast inpireert jouw stijl van scrappen mij.
Een ander blog dat ik wekelijks volg is de blog van eenvoudig leven. Een heel ander soort blog, een levenstijl waar ik grote bewondering voor heb.

Bij deze heb ik aan beide voorwaarden voldaan en hoop ik ook een kansje te maken op een pakketje van Give-away.

Marijke de Wit

Ellie zei

Hoi Margriet,
Wat en leuke weggeefjes!
Ik lees je blog altijd met veel plezier. Je hebt een leuk gevoel voor humor en maakt ontzettend leuke dingen! Ik vind altijd wel wat inspiratie op je blog!
Op naar meer!
Groetjes Ellie

Judith zei

Zo wat heb je al veel volgers Magriet!! De 300 ga je vast ook halen. En wat een leuke pakketjes heb je om weg te geven. Mijn mooiste/leukste blog vind ik wel erg moeilijk om te zeggen. Ik volg zoveel blogs die ik wel dagelijks probeer te bekijken waaronder die van jouw. Maar als ik dan toch een blog moet noemen is dat het blog van elke http://elke-verschooten.blogspot.com/ Zij maakt zulke mooie clean and simple kaartjes wat mij altijd veel inspiratie geeft.

Groetjes Judith

Anoniem zei

Erg inspirerend vind ik je blog. Ik ben een zeer regelmatige bezoekster, maar heb zelf geen blog. Misschien komt het nog...Om een favoriet te noemen schiet me als eerste te binnen judith-creatief.blogspot.com.
Ik wens je veel knutselplezier, dan kan ik er ook weer van genieten en ideetjes opdoen.
groetjes, Joke T.

Kreatita T zei

Wouw zeg al die volgertjes al, maar het is dan ook een heel leuke blog. Mijn favo-blog, da's moeilijk te zeggen er zijn er zo veel, net als die van jouw. Ik heb een hele lang bloglijst die ik volg, dus ik ga er geen andere van tussen pikken :)

Anoniem zei

hoi hoi,

ik lees en bekijk altijd met veel plezier jou blog, ben er eens "per ongeluk" op gekomen en ben blijven hangen ook al is het dus anoniem.

kijk vaak even of er weer een nieuw leuk kaartje of projectje is gepost, ook leuk dat je er een link bij zet waar je al die leuke spulletjes zoals bv die zakken kan kopen hoef je niet heel internet af te struinen.

ga ook eens proberen of ik iets kan doen met de gratis stempels die je aanbiedt vind ze superleuk.

ga vooral zo door ik bekijk je kaarjtes, lo's en projectjes met veel plezier.

groetjes, angelina clarijs

Marsha zei

gefeliciteerd met zo veel volgers ! Jouw blog is toch wel een van mijn favorieten net als die van Anja http://scrappietoo.blogspot.com/ vind ik ook altijd erg leuk om inspiratie op te doen !
groetjes Marsha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...