Pagina's

zondag 13 mei 2012

Happy Birdday kaart

 Haaaallooootjes!


 Vandaag op deze schitterende moederdag een kaartje gemaakt.
Een echt 'Margriet-kaartje' weer, al zeg ik het zelluf.


Pffff, het komt er de laatste tijd maar niet van om te scrappen.  Maar hé, da's ook niet gek als je de bijv. de laaste 5 dagen een kleine 8 uur op de tennisbaan gestaan hebt en 22,5 kilometer gewandeld....{goed hè, schouderklopje voor mezelf}

Toch heb ik er weer zin in en zit boordevol ideeën.


Eens kijken of het me nu wel lukt om er ook iets mee te doen....
13 opmerkingen:

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Wow, Margriet jij bent lekker actief! Ik vind je kaart erg leuk geworden:-)Vind vooral de vogels erg leuk..

Riet zei

Wat een prachtige kaart Margriet.

Liefs Riet.

José zei

Wat een enige kaart is dit zeg. Ik ben dol op boompjes. Erg mooi tafereeltje en ik hou erg van deze stijl.
Ik ben hier beland via de Cards by juicie. Ben meteen maar volger geworden want ik zie hele leuk dingen.
Groetjes, Jose

Judith zei

Leuk, dat je weer ideetjes hebt, Margriet. Ik miste je al (-: Maar dat weet je (loop nou niet direct naast je schoenen, hihi)
Hoe is het met de BMW?

Knutsel en Zo zei

Wat een mooie kaart Margriet!
Fijn dat je weer boordevol ideeën zit, ben benieuwd hoor.....

Groetjes, Karin

Klaske zei

Leuk kaartje Margriet! en lekker sportief bezig! goed man!

kaneeltje zei

Jippie, weer wat leven in de brouwerij. Wat was het stil daar in het zuiden,zeg ! Je bent wel actief met je lichaam en je hoofd maar hoop binnenkort die ideeën in je hoofd uit je handen te zien komen.Deze kaart is een goed begin !(p.s..ik heb je gemist)

Marianne Schut zei

Hai Margriet, inderdaad weer een echte Margriet-creatie! Helemaal leuk weer. Ik geniet altijd zo van jouw maaksels! Ben benieuwd wat je weer allemaal in petto hebt voor ons! Oja, de tekst op je kaartje, is dat een stempel of schrijf je dat zelf? Liefs Marianne

Gerdine zei

Heel veel schouderklopjes voor jou, want ik doe je die sportieve acties niet na ;) Errug leuk kaartje is dit geworden. Doet me denken aan de boompjes van Papertrey die ze vorige maand uitgebracht hebben!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Heel leuk, lekker vrolijk.

Sanne zei

Leuk om weer een kaartje van jou te zien. Hij is echt Margriet, super leuk dus! Wat ben jij sportief bezig zeg, daar mag ik wel een voorbeeld aan nemen. Hopelijk zien we snel weer iets hier op je blog!

Liefs Sanne

Marie-claire zei

Ja, hoor hij is weer Top!!

Groetjes Marie-Claire

anja curvers zei

Weer een toppertje hoor en je bent goed bezig lees ik toppie hoor. Ach dat scrappen komt vanzelf weer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...