Pagina's

vrijdag 9 november 2012

Zie de maan schijnt..... & nieuwe digitale Sint stempels

Guudmurrrrrning.....


Omdat ik van over de hele wereld al maanden kerstkaarten voorbij zie komen......en ik soms wel enigszins wat eigenzinnig ben.......
{een heel klein bietje maar}
ben ik lekker aan de sinterklaas labels begonnen....
 Ik ben namelijk nogal van de tradities......EN SINTERKLAAS VIND IK WEL DE MOOISTE DIE ER IS!!!![Toevallig!]Ik ben vroeg begonnen voor mijn doen, want in huize B. komt er geen pepernoot het huis in, voordat sinterklaas met zijn stoomboot het land in is gevaren.
Maar zeker ook géén kerstbal uit de doos voordat die goeie ouwe man weer lang en breed met zijn gevolg vertrokken is!!!
 


Maar de lootjes zijn al getrokken en ik had zo'n zin om iets te freubelen, dat ik maar gewoon begonnen ben.Dat vinden jullie vast niet erg........En om maar meteen een beetje in de stemming te komen heb ik wat digitale Sinterklaas stempels gemaakt.

 

 


Het zijn er 12 stuks en ze zijn hier te koop in mijn webwinkeltje DIGIS voor het luttele bedrag van € 1,-
Leuk dat je langs kwam en prettig weekend!
12 opmerkingen:

jolanda zei

mooie tag

Annemarie en Merit zei

Hoi Hoi Margriet..

Alles goed met je, ik ben het eigenlijk helemaal met je eens, ik ben ook enorme fan van deze ouwe man.
En als ik geweten had dat jij zulke leuke digi's had had ik mijn kaart (die al gepland is en die maandag op de blog komt) wel met zo'n digi aangekleed.
Nu heb ik gebruik moeten maken van plakletters, want ik heb geen sintteksten, alleen één digi van sinterklaas en daar heb ik het kaartje mee gemaakt.

Wij hebben ook al lootjes getrokken en ga vanmiddag "OP PAD"om leuke dingen te kunnen kopen.
Jou label is fantastisch , maar dat sintje wat ervoor staat is ook geweldig heb zelf een heel oud wrakje waar ik heel zuinig op ben).

Wil eigenlijk ook wel van die leuke labels maken voor aan de kadootjes....alleen een beetje tijd zou ik moeten hebben...

Fijn weekend veel liefs Annemarie en Merit

Sanne zei

Hier nog een Sint-fan! Vind het eeuwig zonde dat we er thuis niks meer aan doen. Gelukkig werk ik op school en krijg ik daar de Sinterklaasgekte nog een beetje mee (al is dat in groep 6 echt maar een heeeeeel klein beetje). Het wordt tijd dat ik zelf voor nageslacht ga zorgen, dan kunnen we thuis weer pakjesavond vieren. Ik mis het! De lootjes in de klas zijn wel al getrokken, dus ik mag weer aan de knutsel. Je label is te gek! Je stempels trouwens ook! En denk eraan: volgende week zaterdag voor de buis!

Liefs Sanne

Ellen zei

Haha, wat een gave fotostrip weer Margriet! En een leuke label natuurlijk!
Groetjes Ellen

Anoniem zei

Je bent een vrouw naar m'n hart: ook bij ons in huis wordt er geen pepernoot gekocht zolang de Sint nog niet is gearriveerd. Zodra hij er is, gaat we los en dan zijn ze ook niet aan te slepen. Eerst nog Sint Maarten, maar volgende week zaterdag gaan we los.
Prachtig label!

Groetjes, Rennie

Judith zei

Dat je (nog) in Sinterklaas gelooft, denk in niet, maar je mag mij geloven als ik zeg, dat ik altijd vrolijk wordt, zodra ik een bericht op jouw blog in mijn sitebar zie staan!
Ik geniet weer (-: Fantastische label en de digi's zijn het helemaal!!!

Gerdine zei

Ziet er echt gaaf uit! En inderdaad een erg leuke afwisseling met die stroom van kerstkaarten die voorbij komen op het moment! Wat mij betreft: lang leve Sinterklaas :)

Cornelie zei

Eens, eens, eens!!!!
Laten we die goeie ouwe heer in ere houden!
Leuke tag, toffe digi's!

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Margriet.


Liefs Riet.

Juisie zei

Oh, ik ben ook helemaal Sint-fan! Niet zozeer het knutselen erbij, maar vooral het gevoel van spanning, vrolijkheid, snoepgoed & cadeautjes en de knusse gezelligheid. Volgende week bij de intocht zit ik voor de buis! Gelukkig heb ik nu mijn kleine zoontje als excuus om de komende jaren weer hélemaal los te gaan rond 5 december, haha! groetjes Joyce

Marie-claire zei

Super leuk label, ben het helemaal met je eens, kan niet hebben dat nu de kerstartikelen al overheersen in de winkels, jammer is dat!

Groetjes Marie-Claire

Wiebine zei

Wauw, ziet er goed uit zeg, (ben via Klaske op je blog terechtgekomen) ik vind de boompjes zo mooi zeg, zelf uitgesneden ??
groetjes,
Wiebine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...