Pagina's

zaterdag 23 februari 2013

Thank you label



Niks zo leuk als een zelfgemaakt labeltje meesturen met een bestelling....




Heb er zo'n lol in hè; demonstratrice zijn voor Stampin' Up!



De vaste chauffeur van de pakketdienst weet mijn huis inmiddels blindelings te vinden en er verschijnt spontaan een smile van oor tot oor op mijn gezicht als ik zijn busje voor het huis zie stoppen. Mmmmmmmmmm elke keer opnieuw een feestje, als ik de doos met materialen uitpak!! Het voelt een beetje alsof ik mijn eigen winkeltje heb, iets wat ik diep in mijn hart altijd al heb willen hebben.



Ook iets voor jou? Dat kan! Hier vind je er meer informatie over.




Gebruikte materialen
Vlinder: Papillon Potpourri set + Elegant Butterfly Punch
Lint: Stitched Grossain Ribbon
Papier: Cardstock Whisper White + Polka Dot Parade Designer Series
Kleuren: Crumb Cake + Real Red + Night of Navy 




A.s. dinsdag heb ik mijn eerste workshop bij iemand thuis. En alhoewel ik het best spannend vind, heb ik er ook enorm veel zin!! 16 maart a.s. geef ik een voorjaars/paas workshopje bij mij thuis in Veldhoven. Een ideale gelegenheid om eens vrijblijvend kennis te maken met de producten van Stampin' Up!  Hier kan je wat meer informatie vinden. Ik heb nog 2 plaatsjes over. Dus mocht je tijd en zin hebben, stuur me dan even een mailtje!


Fijne zondag!





14 opmerkingen:

José zei

Hoi Margriet,
Wat een super gaaf labeltje!
Ene....ik kan me voorstellen dat het iedere keer weer een feestje is om al die dozen uit te pakken. Ben stiekum wel een beetje jaloers op je....;)
Gezellig weekend nog en groetjes,
José

Riet zei

Prachtige tag Margriet.

Liefs Riet.

Helen zei

wat een prachtige tag. Kan me voorstellen dat het leuk is om die dozen te openen. Deze set is ook weer ontzettend leuk (iets voor de volgende keer ;-) wellicht). Tot gauw, Helen

Annes Art zei

Prachtige tag Margriet, en dinsdag zie ik je!Ben benieuwd, heb er zin in!

Marie-claire zei

Super mooie label, in het eggie is ie nog mooier, bedankt!

Groetjes Marie-Claire

Anita zei

Maak je voor dinsdag maar niet al te sabbel.... wij zen mar gewone meiden, niks ginne poespas. Kwit zeker da da klikt. Wij hebben er keiveul zin in en ik heb al een aardig lijstje klaar van wat ik allemaal wil bestellen haha.
Tot dinsdag!!!

Sanne zei

Oh oh, ik ga maar vast sparen voor 6 maart... Ik heb er wel al zin in als ik al dat leuks op jouw blog zie! We gaan mekaar snel zien!

Liefs Sanne

Marijke zei

Lief labeltje is dit Margriet! Leuk dat het zo goed loopt en dat je er plezier in hebt!!

Groetjes, Marijke

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een super schattige label heb je weer gemaakt! Echt jouw ding hoor! Kan me voorstellen dat het elke keer weer een feestje is als er een bestelling binnen komt. Ik ben ook zo benieuwd naar onze bestelling volgende week, zo leuk! Heel veel succes dinsdag maar ik weet zeker dat dat wel goed gaat komen, heel veel plezier! Liefs Marianne

Judith zei

Wat een leuke label heb je gemaakt!! Deze vlinderpons en stempelset heb ik ook besteld. Dus je begrijpt dat ik erg enthousiast ben :)
Succes dinsdag!

Groetjes Judith

Sientje zei

Ik heb echt even zitten staren naar je vlinder. Wat een mooie warme kleur blauw wauw die gaat op mijn verlanglijstje.

anja curvers zei

Gaaf Margriet alleen voor zo'n mooi label zou ik al bijna een bestelling willen doen. Veel succes met je workshop gaat je vast lukken.

Ilse zei

Super mooi labeltje , ik ben echt fan !! het lijkt me geweldig allemaal . Jammer dat ik België woon ...
Groetjes
Ilse

Marion Kuipers-van Eijsden zei

hahahahah... ja zo gaat dat met de UPS hier ook dan.... hij zal wel denken... wat is het stil in die hoek hier...
Je label is echt een een eyecatcher hoor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...