Pagina's

vrijdag 8 maart 2013

Uilskuikens
2 pubers heb ik in huis.
Weten precies wat ze moeten zeggen om de ander in 3 woorden op de kast te krijgen..... Ach, wat zeg ik? Alleen een blik is vaak al voldoende....Het begint 's-morgens om 07.30 en gaat door tot 's-avonds 22.00 uur......Woorden van mijn kant als ''Bén nou eens verstandig, reagéér er nou niet op!" halen niets uit....Soms denk ik er over om ze op Marktplaats te zetten kan ik ze wel achter het behang plakken!!!!Maar de andere keer tel ik tot 10 en denk.....
Elke wijze uil......was eens een uilskuiken.....En ook dit uilskuiken is gemaakt met de Punch Owl Builder van Stampin' Up!Alles komt goed Margriet! Hou vol!Zucht..........daar gaat ie weer.......1-2-3-4-5-6-7-8-9-10......
Stelletje uilskuikens!
23 opmerkingen:

Unknown zei

Haha Margriet, ik heb 1 puber in huis. Dat is al meer dan genoeg. Mijn kinderen kunnen elkaar ook wel behoorlijk dwars zitten, soms echt heel vermoeiend. Maar het gaat over zeggen ze!!
Je uilskuiken is echt leuk.
Liefs Angelique

Ellen zei

Sterkte thuis met je uilskuikens! Nu maar hopen dat het snel wijze uilen worden ;) Gaaf ook weer, deze twee exemplaren.
Fijne dag, Ellen

Mariken zei

O,jee...het gaat allemaal over hoor, nog ff geduld! Wat zijn de uiltjes gaaf, echt heel 'cute'!!
Groetjes Mariken xx...en tellen hoor!

Sanne zei

Hihi, dat gaat zeker over. Wij sloegen elkaar vroeger ook de hersens in en maakten elkaar uit voor *piep*. Nu zijn we elkaars beste maatjes! Soms heb ik medelijden met mijn lieve ouders, maar ik word later vast teruggepakt door mijn eigen uilskuikens.

Liefs Sanne

Margot zei

ik was een voorbeeldige puber, dus heb geen ervaring maar je uiltjes zijn superleuk!

Colien zei

Haha, wat breng je het weer leuk! Succes met je uilskuiken, ik ga er straks weer een stel entertainen op school = werk, maar ná half 3 heb ik weekend! :)
grtz.Colien

Klaartje zei

Ooohhh Wat een leukerds! Die uiltjes dan... hihi! ;-) Met je pubers gaat het zeker ook goed komen hoor! (ooooh nog even volhouden en dan kan ik zelf aan de slag met die uiltjes, yippee!!!)

Gemma zei

maar goed dat wij zulke 'verstandige' moeders zijn anders zou heel marktplaats vol staan met pubers....leuk verhaal, heb er zelf ook twee rond springen, pubers dan geen uilen, die zijn trouwens ook weer erg leuk! Groetjes Gemma

Ellen zei

Haha super margriet, zijn die pubers toch maar mooi goed voor weer een leuk verhaal.....(en twee schattige uiltjes)
Groetjes Ellen

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat weet je het weer leuk te verwoorden! Heb al eens eerder gezegd; je moet een boek gaan schrijven! Tja ervaring met pubers heb ik niet echt, ik heb het geluk om oma te zijn! Als ze dan lastig worden gaan ze gewoon weer terug naar mama! hihi. Je uiltjes illustratie is helemaal leuk! Grappig zoals jij ze een eigen uitdrukking weet mee te geven, mijn complimenten hoor! Liefs Marianne

Anoniem zei

En soms moet je tot honderd tellen en weer terug...een troost het gaat weer over, vooral veel geduld (weet t erg lastig)
Vind je uilskuikens helemaal geweldig leuk gedaan, zeker expressie!
Groetjes, Margreet (nieuwe in team Utopia, wij gaan nog veel door elkaar gehaald worden ben ik bang :D )

Gerdine zei

Haha, leuke uilskuikens. Veel geduld met je pubers, maar geniet er ook flink van!

Helen zei

Geweldig; dit klinkt zooooo bekend. Ik vind je uiltjes helemaal toppie. Fijn weekend en tot gauw. Groetjes, Helen

kaneeltje zei

Wat weet jij van twee papieren uilen weer een leuk verhaal te maken. Ik heb 1 puber en een 6-jarige maar die twee hebben aan 1 blik ook al genoeg....blijf tellen !

Marion Kuipers-van Eijsden zei

Oh meis... ik heb zo moeten lachen... hoe herkenbaar... nou troost je... mijn oudste is het huis uit en nog 1 thuis en soms gaat het nog zo.... en dan klagen bij mij... waarop ik gewoon niet thuis geef.....

sterkte met die uilskuikens hoor...

Liefs
Marion
P.s. Ik vind je uiltjes fantastisch!

Miriam zei

Haha! Heb wel geen pubers, maar was er zelf ooit eentje... Zooooo herkenbaar! En wat een leuke uiltjes of kuikens... Super!
Groetjes, Miriam

Juisie zei

Ja, hihi, wijsheid komt met de jaren zeggen ze dan, maar ze zeggen er nooit bij na hoeveel jaren... Succes met je kuikens en je hebt er een mooi "beeldend" verhaal van gemaakt. Groetjes Joyce

Marijke zei

oooo wat herkenbaar:)) leuk is de uilskuiken!
Groetjes, Marijke

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hiihihi, ik heb een peuterpuber en een pre puber (als dat nog niet bestaat, dan vind ik dat nu uit) dus ik voel met je mee. Zo leuk verwoord met de owl punch!

Mary zei

Whaahaa altijd lachen met jouw,vaak herkenbare, blogjes!! Deze is ook zo herkenbaar, maar het gaat over hoor! En dan kun jij vast in vele talen tot 10 tellen.......
Erg leuk je (uils)kuikens!!
Groetjes Mary

Yolanda zei

Haha zoooo herkenbaar die pubers van je, ik voel met je mee!! Ik heb drie dochters van bijna 18, bijna 15 en bijna 12. Dus je begrijpt ... ik zit er ook midden in. Daarom ben ik ook zo blij met deze hobby ... papier is zooo geduldig. En ik vind je uilskuikentjes helemaal geweldig. Wat is dit toch een veelzijdige pons. Groetjes Yolanda B)

Sientje zei

Haha die is goed! En dat pubergedoe? O zo herkenbaar!

Marianne Louise zei

LOL. Ik vind je uiltjes super leuk. Maar ook je bijbehorende bericht.
Ben trouwens volger geworden van je blog. Ben via Miranda bij jou terecht gekomen.
Tot ziens.
Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...