Pagina's

zondag 21 april 2013

SwapsGisteren was daar dan het Stampin' Up! Event in Almere. Geweldig leuk om een keer mee te maken.We kregen allerlei info over SU!, tips om workshops te geven en nieuwe klanten en demo's te vinden, er werden nieuwe vriendschappen gesloten, er was een belastingadviseur, een prijzenfestival (Yeah! ik had prijs), een overheerlijke lunch, een make-and-take, er waren enkele beroemdheden uit het scrappers/SU! wereldje, waaronder Jenni Pauli (van wie ik fan ben en die -zonder dat ik het wist- mijn over-over-grootmoeder in de SU! familie blijkt te zijn), er werd gelachen, iedereen kreeg een nieuwe stempelset mee naar huis en........Er werd geswapt!!!!Gewat?Geswapt ja!En dit was mijn bijdrage. Sommige deelnemers hadden wel 100 swaps bij zich om te ruilen, ik kwam 'slechts' tot een schamele 30.
Maar desalniettemin; ik had ze toch maar mooi gemaakt. {trots}
 Gebruikte materialen:
  • Glimmerpaper
  • Stamps: A Fitting Occasion, Hearts a Flutter
  • Die: Hearts a Flutter
  • Punches: Scalloped Cirkel 6cm, Circle 4,4cm
  • Card Stock: Whisper White, Real Red/Regal Rose
  • Inkt: Real Red/Regal Rose; Crumb Cake
  • Mini Brad Silver
  • Uni-ball Signo Gel Pen


(NB Deze rozet is ook heel leuk met een speldje aan de achterkant en met de leeftijd van een jarige.)En mocht je je nu afvragen hoe het precies is om deel uit te mogen maken van de Stampin' Up! familie en alle voordelen die daaraan kleven, dan mag je gerust (vrijblijvend) contact met me opnemen en dan vertel ik je er alles over. Tel. 06-37330259 (heb ook What's App) of mail boto-family@planet.nl.


 
Oh ja en a.s. dinsdag heb ik een cropavond labeltjes maken bij mij thuis. Ik heb nog één plekje vrij voor de liefhebber.
Fijne zondag nog!


13 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

fijn te horen dat je een top dagje hebt gehad ! ben benieuwd naar al je nieuwe iedeetjes die je hebt opgedaan... mooi 'swapspul' had je bij. wij kennen het van bij de scouts, die om de 4 jaar internationaal verzamelen en dan ook dassen, T-shirts en meer swappen.
grtjs, martina
x

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ja, het was een topdag. Prachtige swaps had je. Bedankt voor de gezellige autorit en het prachtige kado.

Unknown zei

Wat had je geweldige swaps gemaakt Margriet. Ik vond het reuze gezellig! Leuk je ontmoet te hebben!
Liefs Angelique

Unknown zei

Hoi Margriet leuk je een keer in het echt gezien te hebben.Je had zulke leuke swaps gemaakt. Groetjes Nicole

Sanne zei

Klinkt erg gezellig! Jouw rozetten zijn geweldig!

Liefs Sanne

Unknown zei

Nou jij hebt lintjes uitgereikt, wat ontzettend leuk
Fijne dag nog
Tineke

Marie-claire zei

Wat zijn jou swaps gaaf!!

Groetjes Marie-Claire

Ellen zei

Gave swaps Margriet, helemaal in jouw stijl! Net als je naamkaartje trouwens ;-)
Leuk om je even in het echie gezien te hebben....
Groetjes Ellen

Judith zei

Je had vast een leuke dag met veel indrukken.
Je leuke swaps zag ik op een foto van een andere SU demonstratrice, leuk!

Florence zei

Hello, I discover your blog (coming from tanja kolar's blog). I like your style: fresh, colored and fashion. I suscrib to your newsletter to follow you!!! Bye Bye Florence (démo in France)

José zei

Je swaps zien er super gaaf en vrolijk uit. En als ik zo op andere blogs heb gezien, heb je er ook leuke dingen voor terug gekregen......
Groetjes,
José
PS. Als ik wat bloemetjes voor je moet haken, doe ik dat graag hoor!

Helen zei

Ben heel benieuwd naar alle ideetjes die je hebt opgedaan. Je swaps vind ik superleuk en 30 is toch wel een enorm aantal, van 100 moet ik toch wel even bijkomen (zie hier wit gezicht). Tot gauw weer

Stempelacademie met Cindy zei

Super leuk gedaan! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...