Pagina's

maandag 3 juni 2013

Nieuwe acties Stampin' Up!Pfieuw, wat is er toch een boel gaande bij Stampin' Up! Heb het er druk mee, maar wel erg leuk!!Maar voordat ik ga vertellen wat, ga ik eerst een labeltje laten zien dat ik heb ingekleurd.

{Ja je leest het goed: MOI, ingekleurd!}


Stempelset for the birds, markers, blender pens, cardstock, grosgrain ribbon
Mmmmm, zo simpel, maar zo mooi vind ik.En dan nu de acties:

Best Of 25 Years Stampin' Up!


Tot oktober 2013 zal er maandelijks een Best Of stempelset met een ander thema uitkomen. De Best Of sets bevatten 3-5 stempels, kosten € 17,95 en zijn alleen verkrijgbaar in de Clear Mount versie (en dus niet op hout) en worden geleverd in het bekende, handige 'dvd'-doosje. Eén van de stempels in zo’n set is gloednieuw en nog nooit uitgebracht, de anderen zijn al ooit eerder verkocht in de USA. Ze zijn verkrijgbaar tot 31 maart 2014 of zolang de voorraad strekt.

Deze mooie bloemen vormen de Best Of set van juni:
 
Losse Stempels


Tot 31 augustus (of zolang de voorraad strekt) zijn er 5 losse stempels te koop. Deze worden geleverd in een cellofaan zakje en zijn ook alleen clear-mounted verkrijgbaar.
132669  Basic Label (linksboven) € 8,50
132663  Boutique Blossom (rechtsboven) € 9,50
132675  Hello, Hello (linksonder) € 9,50
132667  Oh, Baby (rechtsonder) € 8,50
132673  Spec-tacular (middenonder) € 9,50De lente/zomer gids is nog tot 30 juni geldig. Sommige artikelen gaan terugkomen in de nieuwe catalogus, maar niet allemaal. Ik heb nog een stapeltje lente/zomer gidsen liggen. Als je graag in het bezit wilt komen van deze inspirerende gids van 39 bladzijdes, dan kan ik hem tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,16 binnen Nederland) naar je opsturen. Stuur me dan even mailtje.
Zo, zijn jullie weer op de hoogte!
4 opmerkingen:

Helen zei

wat een geweldig leuk labeltje en je hebt het prachtig ingekleurd. Over die stempels denk ik nog even na (.... voor de volgende ronde misschien .....) Groetjes

Ellen zei

Labeltje is helemaal leuk. Schattig stempeltje en mooi gekleurd door toi ;)
Groetjes, Ellen

Unknown zei

Leuke tag en gave acties!

Riet zei

Wat een mooie tag.

Liefs Riet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...