Pagina's

donderdag 1 augustus 2013

Vanalleswat

Dag lieve kijkbuisdames  {en misschien ook kijkbuisheer? Is er soms ook een heer die mijn blog bezoekt (of meerdere), dat vraag ik me wel eens af??? Zo ja wil die zich dan melden, dan krijgt hij van mij een knuffel.}Vandaag even wat huishoudelijke mededelingen.Designer Series Papier-actie
Stampin' Up! heeft weer een nieuwe actie: koop 3 Designer Series Paper en krijg er ééntje gratis (ofwel 3 betalen en 4 halen).  

Let op de kleine lettertjes: de Designer Series Paper Stacks, Specialty Designer Series Paper, Designer Series Paper uit de aankomende herfst/winter catalogus, en papier besteld met Hostess Credits valt niet onder deze aanbieding. Actie eindigt op 1 september.
 Best of...... stempelset
Dan is er de augustus Best Of......25 Years Stampin' Up! stempelset uit:Deze set kost € 17,95 en is alleen verkrijgbaar in clear-mount, tot 31 Maart 2014, maar zolang de voorraad strekt. Artikelnr 133488 Best of ShelliHerfst/winter catalogus
Je zult het niet geloven met 34 graden op de buitenthermometer en morgen misschien wel de heetste dag ooit gemeten in Nederland...... Maar vandaag mocht ik als demonstratrice al pre-orderen uit de nieuwe Herfst/Wintercatalogus en dat heb ik dan ook gedaan!! 

Zoveel moois.......

Ik mag er helaas nog niets van laten zien op, maar wel vertellen; schitterende sneeuwvlokken en kerstornamenten, stempelsets, bundels en kits, goud en zilver en prachtig papier van ijsblauw tot traditioneel kerstgroen en -rood, maar ook halloween -hoe kan het ook anders met een amerikaans bedrijf- komt uitgebreid aan bod. Vanaf 29 augustus kan er door jullie uit deze gids besteld worden en om je vast lekker te maken krijgt elke klant vanaf nu een gratis herfst/wintergids bij haar bestelling van mij.Make-and-take/workshop/party data
Hier rechts -> in de zijbalk en op deze pagina heb ik al een aantal data gepland. Schrijf je snel in, want vol= vol. En mocht je nog een party/workshop willen geven en op deze manier gratis producten willen verdienen, maak dan snel een afspraak met me, want mijn agenda loopt al aardig vol!


Zo dat was het weer voor vandaag. Volgende keer weer een creatieve post!Nog even een advies voor deze hete dagen:

KEEP CALM AND STAMP ON!!
 1 opmerking:

Helen zei

Hoi hoi als ik weer terug ben zal ik het dp eens bekijken; ook heel benieuwd naar al het moois wat komen gaat. Ben blij dat ik morgen nog hier ben; 34 vind ik al teveel van het goede. Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...