Pagina's

zondag 12 januari 2014

Cadeaubonnen + tip Sizzix die + thema-avonden

Goedemorgen op deze prachtige zondagmorgen.


Joepiedepoepie!! Weer een paar volgers er bij. Ook op mijn creatieve facebookpagina loopt het aantal volgers gestaag op. Daar word ik wel zooooo vrolijk van hè. Ik zie het echt als een blijk van waardering/erkenning dat het jullie hetgeen ik maak en schrijf leuk vinden. En stiekem heb ik een getal in mijn hoofd dat ik ooit nog eens hoop te bereiken...... Maar daar droom ik voorlopig alleen nog maar van hoor. Dream Big, dat schijnt te mogen hè.... {Dus.......ben je nog geen volger -hier of op facebook- en wil je iemand blij maken, dan weet je wat je daarvoor kunt doen! (-;}Oké, genoeg gedroomd. Over tot de orde van de dag Ietje. Ik ben vanmorgen speciaal vroeg opgestaan om weer wat nieuwe cadeaubonnen te maken, ik was alweer door mijn (kleine) voorraadje heen. Ik heb papiertjes uit de nieuwe voorjaarscatalogus gebruikt en ik geloof dat dit toch wel mijn favoriete kleurencombinatie in het nieuwe seizoen gaat worden.Deze exclusieve cadeaubonnen zijn vanaf € 15 voor elk gewenst bedrag verkrijgbaar en hoeven niet in één keer opgemaakt te worden. Misschien een leuk idee voor een creatieve vriendin, zus of collega?

Ook wil ik jullie vandaag nog een tip meegeven, die ik ook mee naar mijn Chalk Marker presentatie Manchester nam.Als voorbeeld gebruikte ik de Gift Bow Die (die ik heel veel gebruik en nog maar tot 1 februari verkrijgbaar is, maar dat terzijde!).


Ik had er wel zo ontzettend de balen van dat ik het papier dat ik gebruikte heel vaak te klein sneed, waardoor ik vaak nét een klein hoekje miste en het hele papiertje weer weg kon gooien. Typisch gevalletje van verkeerde zuinigheid dus. Of ik sneed het papier juist expres een stuk groter om dat ene kleine hoekje vooral niet te missen, maar dan had ik weer een boel (duur) afvalpapier. Op Pinterest kwam ik de oplossing voor dit 'probleem' tegen. Ik heb de maten van de verschillende delen van de Die opgenomen en deze met een watervaste stift op de voorzijde van de Die geschreven. Op deze manier hoef ik alleen even te kijken welk deel ik wil stansen met welk papiertje en snijdt het eerst op maat uit.

 


Vervolgens heb ik met de Chalk Marker (die ook permanent is) de omtrek van de betreffende delen op de Die getekend. Als je het op deze manier doet ligt je papier altijd goed en heb je nooit meer onnodig afval.Fijn is dat. Voor mij werkt het perfect in ieder geval.Dan maak ik nog meteen even van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat ik een aantal nieuwe thema-avonden gepland heb staan. Je leest er hier alles over. Geef je snel op, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij! En mocht je nog een party door mij willen laten verzorgen tijdens de Sale-a-Bration periode (28-1 t/m 31-3), wacht dan ook niet meer te lang. Mijn agenda staat bijna vol.
 


En tot slot nog even melden wie de nieuwe eigenaar van de labels uit mijn vorige blogpost wordt. Ik viel voor de reactie van José.

Blogger José zei...
Nou Margriet, die zien er leuk uit.
Als contact persoon van vrijwilligers op mijn werk, zorg ik ook altijd voor een kaartje bij ziekte, verjaardag enzo. Deze zijn dus keileuk om daarvoor te gebruiken.
Als je niemand kunt vinden hou ik me warm aanbevolen, om in bakkerstermen te blijven;)
Groetjes,
José


9 januari 2014 16:31
Verwijderen
 


Volgens mij ben ik goed bezig. Fijne zondag allemaal!7 opmerkingen:

Marie-claire zei

Die cadeaubonnen zien er weer super uit, zijn idd hele mooie kleuren.

Groetjes Marie-Claire

José zei

Hee Margriet,
Wat leuk dat je aan mij dacht bij het verloten van de labels. Bedankt, ze gaan zeker van pas komen.
Neem contact met je op.
José

Annemarieke zei

hoi...bedankt voor de tip. heb die bow ook dus ga ik meteen uitvoeren straks!! enneh hele goeie keuze voor de labels gemaakt!! nou op de keuken, koken de meiden douchen en dan is eht vanavond me-time aan de hobbytafel! ;)

Monique zei

Wat een goede idee zeg om de maten zo te vermelden op de die en ook hoe het papier moet liggen... briljant.
En droom maar flink hoor!!

Unknown zei

Wat een fijne tip met die lijntjes. Ik heb idd ook wel eens dat er een hoekje mist. Dit ga ik zeker gebruiken Margriet, bedankt.
Liefs Angelique

Marlies zei

Prachtige bonnen Margriet! Lieve groetjes, Marlies

Unknown zei

Ik vind het papier toch ook zooooo leuk.
Wat een goede tip trouwens!!

groetjes Samantha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...