Pagina's

donderdag 2 januari 2014

Condoleance-kaartjes, Andy Allesreiniger en 2e hands verkoop




Condoleance-kaartjes....



Ik heb er altijd een beetje een vreemd gevoel bij om ze zelf te maken......Kweet ook niet hoe het komt. Ik vraag me af of ik daar alleen last van heb of dat het herkenbaar is?




Stampin' Up! Summer Silhouettes en Nederlandse Sentimenten



Maar helaas, ze horen er ook bij. Morgen weer naar een crematie. De eerste van dit jaar, ik hoop gelijk ook de laatste.



Gebruikte kleuren: Chocolat Chip, Crumb Cake, Soft Sky




Maar mmmmmmmmmm, 2 januari alweer. Vergis ik me, of was het vandaag echt al langer licht? De boom de deur uit en begonnen met opruimen. Heerlijk een opgeruimd huis {bijna opgeruimd dan hè...}!



Ik hoop dat ik genoeg energie over heb om ook aan een grote schoonmaak te beginnen. Niet alleen in huis, maar ook in mijn hoofd. Weg met alle ballast en dingen waaraan je niets kunt veranderen. Ik wil het nieuwe jaar met frisse moed tegemoet. Een beetje a lá Andy Allesreiniger zeg maar, maar dan anders.





Over opruimen gesproken....... Ik heb een pagina aangemaakt met 2e hands scrapspullen. Spullen die hier maar liggen en sinds ik demonstratrice van Stampin' Up! ben geworden toch niet meer gebruik. Ik heb besloten om ze weg te doen, omdat ik door de bomen het bos niet meer zie. Hup, weg ermee! Neem eens een kijkje, er staan leuke dingen bij. O.a. van Papertrey Ink, Lil' Inker Designs, Inkadinkado, Copics en Sizzix.



En als mijn opruimwoede doorzet, dan zal de pagina  2e hands niet-SU!  nog wel regelmatig aangevuld worden. (((-:
 


10 opmerkingen:

Miranda V zei

Oh jeetje, nu al een sterfgeval? Wat naar. Het begin van deze kaarten maken vind ik ook altijd lastig, maar Pinterest helpt me altijd op weg en dan heb ik vaak toch zo een of twee kaarten voor deze vervelende gelegenheid. Ik heb gelukkig niet het gevoel dat ik met het maken iets afroep. De ruimte om je heen opruimen is inderdaad meteen goed voor een opgeruimd gevoel in je hoofd. Ik ga van 't weekend mijn boom aftuigen denk. Jammer, er zat zoveel tijd en gedoe in het optuigen... ik laat 'm liever gewoon staan. Of zou ik hem zo in zijn geheel op zolder krijgen? DAT zou lekker zijn! Succes met alles!

Miranda V zei

Oh, nu vergeet ik helemaal te vertellen dat ik je kaartjes heel mooi en gepast vind. En om je sterkte te wensen voor morgen. Ik heb een geheugen als een zeef en ik werd wild enthousiast van je 2ehands spullen. ;-)

Knutsel en Zo zei

Twee hele mooie kaarten Margriet en inderdaad niet de leukste om te maken. Je verhaal is heel herkenbaar, hoofd leeg, huis opgeruimd etc. Ga er ook aan werken...

Liefs, Karin

Ingrid Reyners zei

Ik moet echt in de mood zijn om condoleance kaartjes te maken, ik kan het echt niet altijd! Die van jouw zijn heel mooi, ik maak ze ook altijd eenvoudig en stijlvol, prima zo. Ja lekker opruimen in je hoofd en in je huis, dat geeft een heerlijk gevoel, je moet inderdaad ballast van je afschudden waar je niets mee kan, dat kost je alleen maar energie, een goed voornemen. Ik ga eens een kijkje nemen bij je tweede hands spulletjes, leuk idee.
Groetjes, Ingrid.

Judith zei

Goedemorgen Margriet,
Het jaar is zo jong maar toch al een sterfgeval. Helaas.
Je kaarten zijn heel stijlvol, in deze kleuren prima voor een condoleance kaartje. Sterkte!

Geniet van je opgeruimde huis en hoofd (-:
Groetjes, Judith

Sientje zei

het zijn ook niet mijn favorite kaartjes om te maken gewoon omdat e toch wel wat "beladen" zijn.

Maar los daarvan ze zijn prachtig! En ik denk dat de persoon voor wie ze zijn het zeer kan waarderen dat je de moeite hebt genomen om zelf een kaartje te maken.

Marlies zei

Deze kaartjes worden wel heel erg gewaardeerd, ook al vinden wij ze niet leuk om te maken. Ze zijn erg mooi! Sterkte tijdens de crematie. Bij ons blijft de boom nog even staan, zo gezellig! lieve groetjes, Marlies

Helen zei

Gelukkig nieuwjaar!
Hopelijk is het meegevallen; zo snel al een crematie; hoop dat het de laatste is voor lange tijd. Je kaartjes zijn erg chique en stijlvol. Ik heb ook altijd een vreemd gevoel en maak ze alleen als het nodig is. Goed idee die opruiming, maar zover ben ik nog niet
Groetjes en tot gauw, Helen

José zei

Ik ben het helemaal met je eens, dit blijven lastige kaartjes. Het zijn dan ook een van de weinige kaartjes die ik altijd koop. Maar nu ik die van jou zo zie, heel mooi......
Groetjes en succes met de grote schoonmaak. Ik ben al helemaal klaar in huis, alle kasten zijn schoon, zelfs de koelkast en de vriezer......
José

Marie-claire zei

Dit zijn idd lastige kaartjes, maar hij is heel mooi voor deze gelegenheid!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...