Pagina's

donderdag 9 januari 2014

Nieuwe eigenaar gezocht


Bij het opruimen kwam ik deze labels weer tegen. Ongeveer een jaartje geleden gemaakt, nét voordat ik Stampin´ Up Demonstratrice werd.
 
Ik vind ze nog steeds kei leuk en vrolijk, daar niet van, maar op de één of andere manier gebruik ik ze niet. Het voelt een beetje als demonstratrice zijn van Tupperware en met een vershoudbakje van de Wibra aankomen. Of directeur van Mercedes en in een Lada naar je werkafspraak rijden. Of Warme Bakker en diepvriesgebak van de Aldi serveren op je verjaardag.....{Niet dat er is mis is met vershoudbakjes van de Wibra, een Lada (alle auto's zijn goed tegenwoordig) of diepvriesgebak van de Aldi (de hazelnootijstaart bijv. is om je vingers bij op te vreten, zo lekker), maar je begrijpt misschien wel wat ik bedoel.}
Enniewee, ik dwaal af, wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik me afvroeg of ik er iemand blij mee kan maken, die ze wél gebruikt? If yes, dan laat hieronder maar een berichtje achter en dan stuur ik ze naar je toe. Bij meerdere liefhebbers kies ik a.s. zondag iemand uit.En terwijl ik dit schrijf en mijn berichtje eigenlijk af wil sluiten, vraag ik me ineens zomaar spontaan af of er eigenlijk ook slagers bestaan die vegetariër zijn...... Of slaat dat helemaal nergens op?Fijne dag nog!14 opmerkingen:

Liesbet zei

ik wil ze wel ze zijn super mooi!! groetjes Liesbet

Anna Laura zei

Ik vind ze ook heel leuk en mooi! Handig als ik ze niet meer heb en ze toch nodig heb ;-)!

Groetjes, Anna Laura

Helen zei

Nou, mij kun je er ook wel blij mee maken hoor. Groetjes, Helen

Miranda V zei

Ze zullen zeldzaam zijn, die vegetarische slagers. Vegetariërs maken een heel bewuste keus in het niet eten van o.a. vlees, dus de dieren (na het) slachten en het vervolgens verkopen... vast niet. Maar he, er zijn ook politiemensen, priesters en kinderverzorgers die zich niet altijd gedragen naar de regels die je bij hun beroep horen... dus wie weet! (Ik moest lachen om je tekst, dus toch een reactie - ik hoef geen kans te maken op de tagjes)

Marie-claire zei

Die zijn heul leuk, ik heb er ook een! Snap wat je bedoeld ;-)
(ik hoef geen kans te maken!)

Groetjes Marie-Claire

José zei

Nou Margriet, die zien er leuk uit.
Als contact persoon van vrijwilligers op mijn werk, zorg ik ook altijd voor een kaartje bij ziekte, verjaardag enzo. Deze zijn dus keileuk om daarvoor te gebruiken.
Als je niemand kunt vinden hou ik me warm aanbevolen, om in bakkerstermen te blijven;)
Groetjes,
José

Sanne zei

Hihi, ja ik snap helemaal wat je bedoelt. Het stroopwafelijs van de Aldi is overigens ook verrukkelijk. Super vrolijke labels zijn het!

Liefs Sanne

Marianne Schut zei

Hai Margriet, ik snap je helemaal...maar ze zijn echt gewoon veel te leuk om niet te gebruiken! En jij bent echt een kei in tags maken, dus ook deze zijn wel SUper leuk hoor! Mocht je ze niet (allemaal) kwijt kunnen, ik vind ze geweldig! En maak graag een kansje. Liefs Marianne

Gerdine zei

Haha! Ik hoorde wel eens aan een haringverkoper die zelf geen Hollandse Nieuwe door zijn strot kon krijgen...

tanjah76 zei

Ik zou ze ook wel willen, vind ze leuk. Wat heb je een leuk blog.

tanjah76 zei

Ik zou ze ook wel willen, vind ze leuk. Wat heb je een leuk blog.

Els zei

Ik vind ze heel leuk!

José creaties zei

Hoi Margriet, ik vind ze super leuk maar zie dat er nog veel mensen zijn die dat ook vinden.
Ze zijn zo vrolijk en mij maakt het niet uit ook al kwamen ze van de Wibra haha!

José creaties zei

Hoi Margriet, ik vind ze super leuk maar zie dat er nog veel mensen zijn die dat ook vinden.
Ze zijn zo vrolijk en mij maakt het niet uit ook al kwamen ze van de Wibra haha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...