Pagina's

zondag 3 augustus 2014

Sterren aanbiedingen Bij Margriet


Hoi, daar ben ik weer.

 

Dit keer met een cadeautasje dat ik gemaakt heb en enkele speciale aanbiedingen.

 

Voor de sterren op het tasje gebruikte ik de Stars Decorative Mask, of op zijn Nederlands, een plastic sjabloon met sterretjes.Deze om precies te zijn:
Hearts & Stars € 3,50 per setjeOmdat ik het aantal sterretjes nogal veel vond, plakte ik er enkele af met een plakbandje zodat ik ze niet per ongeluk toch zou inkleuren. Dat inkleuren deed ik met een Sponge Dauber. Deze ponsje passen precies op je vingertop en zijn heel gemakkelijk in gebruik.
Sponge Daubers € 5,95 per 5


Voor het label en de sterren gebruikte ik de kleuren Crushed Curry, Basic Grey en Lost Lagoon. Een mooie combi samen vond ik.

 Al met al ben ik tevreden met het resultaat. Ik hou wel van sterren.En over sterren gesproken...... Stampin' Up! heeft in haar carrièreplan de titel Rising Star opgenomen. Deze titel kun je enkel in het eerste (volledige) jaar dat je demonstratrice bent verdienen als je aan een aantal voorwaarden voldoet. En laat ik nou altijd al graag een keer een Rising Star hebben willen zijn!! ((-; Nu zit ik daar bijna tegenaan, maar nog niet helemaal. En het moet voor 1-10 gebeuren, want dan loopt het SU-jaar af.Dus vooruit met de geit! Ik heb me als doel gesteld die Rising Star titel nog proberen te halen voor 1 oktober a.s. Want ik ben inmiddels 45 jaar dus als ik ooit nog eens ergens een Rising Star in wil zijn, dan moet het NU gebeuren.{Eerlijk gezegd voel ik me tegenwoordig meer een Falling Star als ik het tegen een 16-jarige op de tennisbaan afleg en dan heb ik het nog niets eens over hoe ik dan de volgende ochtend opsta........}Dus lang verhaal kort..... ik gooi er wat aanbiedingen tegenaan. Eens zien of er nog mensen zijn die vakantiegeld over hebben en/of ik de verkoopcijfers wat kan opkrikken.Koop je in de maand augustus voor € 50 aan Stampin' Up! producten bij mij dan krijg je er van mij een setje Decorative Masks, een Sponge Dauber en 3 papieren cadeautasjes bij, zodat je meteen aan de slag kunt.*
Koop je voor meer dan € 100 aan Stampin' Up! producten dan krijg je allebei de setjes, 2 Sponge Daubers en 6 papieren cadeautasje van me.* Daarnaast heeft Stampin' Up! momenteel nog een geweldige Big Shot actie lopen!
Je krijgt namelijk een gratis bundel (stempelset + framelits) bij aankoop van een Big Shot (€ 104,95).Je kunt kiezen uit de volgende bundels:1. Sumthin' Sumthin' + Bubbly Words € 35,50
2. Oh My Goodies! + Decorative labels € 42,25

3. Daydream Medallions + Floral collection € 55,95

4. Day of Celebration + Chalk Talk € 43,25

5. Bright & Beautiful (uit de nieuwe kerstgids, wil je een plaatje zien, mail me dan) + Stars € 50,75


Dus twijfelde je al lang over de aanschaf van een Big Shot, dan is het nu misschien hét moment om het te doen. Want naast de gratis bundel mag je van mij ook nog een gratis embossingfolder t.w.v. € 9,50 uitkiezen.*Ben je al in het gelukkige bezit van een Big Shot, dan kun je deze bundels ook tegen 15% korting kopen. De actieprijs is hierboven al weergegeven.
Bovendien betaal ik de verzendkosten naar een DHL servicepunt voor je bij een bestelling vanaf € 100.*Er zijn alleen nog een paar kleine grote lettertjes: de aanbieding geldt niet bij de aankoop van retired sets op mijn Open Dag en is niet cumuleerbaar. Dus koop je een Big Shot, dan krijg je een embossingfolder van me erbij en niet ook nog eens de Decorative Masks. Acties geldig t/m 31-8-2014.
Maandag 11 augustus ga ik weer bestellen. Dus als je iets wilt kan het mee.Fijne zondag nog!
3 opmerkingen:

Fanny Minne zei

Wat een prachtige aanbieding Margriet!! allee Hop!! vooruit met de Geit!!

Marit zei

Dat is een mooi doel Margriet! Ik ga jou daar op het podium zien, weet ik zeker!

Mary zei

Zoveeeel aanbiedingen........ik ga er sterretjes van zien haha.
Ik zal nog eens goed in de catalogus snuffelen......van mij verdien je die ster wel hoor!! (Als je maar geen ster allures krijgt........dat laatste is een grapje, maar wel toepasselijk met al de sterren..)
Geniet de dag, groetjes Mary

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...