Pagina's

vrijdag 7 november 2014

Bijzondere swaps/cadeautjes



Naast de 'gewone' swaps had ik nog 2 'bijzondere' swaps/cadeautjes meegenomen naar Brussel, voor 2 mensen die me het afgelopen jaar geweldig hebben geholpen.



Allereerst was daar natuurlijk Miranda, mijn SU-per Upline die me waar nodig bijstond in raad en daad en waarmee ik in het afgelopen jaar een fijne band heb opgebouwd. Het is dan ook niet voor niets dat ik mijn hotelkamer en zelfs bed met haar deelde. 



En over dat hotel gesproken.......het viel nog niet mee er eentje te vinden dat voldeed aan onze eisen op gebied van comfort, logistiek, prijs, kwaliteit, ruimte, stijl, sfeer en voor 1 persoon vooral ook culinesse.




 



Na een boel heen en weer what's appen en diverse mails kwamen we tot de conclusie dat er in Brussel werkelijk geen hotel te vinden was dat aan onze eisen voldeed en ook nog een beetje betaalbaar was. Omdat de tijd begon te dringen, moesten er toch echt spijkers met koppen geslagen worden en namen we de telefoon ter hand om samen online naar de hotels en de bijbehorende foto's te kijken.



En toen ineens............
 


>EUREKA<



Was daar de verlossende foto die Miranda zocht. Een hotel met ontbijtbuffet mét Nutella!








Vonden we een hotel dat ons beiden kon bekoren!



Pfieuw, wat een mazzel.



Ik moest zo erg lachen om deze inside information, dat ik 1. er iets mee wilde doen en 2. niets aan het toeval wilde overlaten en er zeker van zijn dat Miranda in Brussel aan haar dagelijkse shot Nutella zou kunnen komen.



Dus 's ochtends aan het ontbijt overhandigde ik haar mijn persoonlijke swap. Een megapot Nutella. (-;








Hoefde ik me daar in ieder geval niet druk om te maken.




Ook voor Fanny (mijn Belgische collega die in Oostenrijk woont en die ik vorig jaar in Manchester heb ontmoet) had ik een extra swapje bij. Vorig jaar sprak ik namelijk met Fanny af dat we onze uiterste best zouden gaan doen om de Stampin' Up! reis naar Madeira te verdienen. En in de loop van het jaar kwam daar voor mij het doel het behalen van de titel van Rising Star bij.



Fanny en ik hebben elkaar door het jaar heen erg stimuleert om vooral niet op te geven en onze doelen na te streven. En mede hierdoor wisten we ze ook te bereiken. Vandaar dat een extra attentie wel op zijn plaats was.









Zomaar een aardigheidje om mee naar Madeira te nemen.









Zie ons gedrieën toch eens stralen.....








Een mooie afsluiting van dit bericht, denk ik. 



Fijn weekend!



P.s. a.s. maandag ga ik weer bestellen. Mocht je nog iets willen meebestellen, dan kan je dat tot zaterdag 17.00 uur doorgeven. Zondag neem ik een snipperdag van SU. (-;




6 opmerkingen:

kaneeltje zei

Heb je mijn mailtje ontvangen van de clearly besotted stempel ?
Groetjes,
Annette

Colien zei

Wat leuk! En zo'n 'potje' Nutella is erg grappig! Het label past prachtig bij de Dove (heh, wat zeggie? ;) ) producten! En inderdaad, jullie stralen alledrie, mooie foto!
grtz.Colien

Helen zei

Geweldig weer, hopelijk heeft ze niet alleen nutella gegeten 😂 . Ook je swap voor fanny is weer een toppertje. Nog bedankt voor de gezellige middag. Tot gauw weer, Helen

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hahahaha, je bent geweldig! Luf yoe toe! De pot Nutella is nu overigens half leeg. Ik heb nog een lange weg te gaan en langzaam kom je op het punt dat elke keer net wat meer besmeurd wordt met Nutella. Nu is het nog het lemmet, maar al snel zal ik er vuistdiep bruin uitzien ;-P

Annemarieke zei

oooh je hebt vandaag een snipperdag zie ik..sorry...enneh je weert waar je de volgende keer een pot kan halen he..ik neem het graag voor je mee ;)

Cornelie zei

Pot leeg na het weekend? haha wat een leuk cadeau!
Heerlijk he die vriendschappen die op deze manier ontstaan?!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...