Pagina's

maandag 24 november 2014

Nog een kerstkaart + aantrekkelijke instapactie Stampin' Up!



Oeps......
 


Nu ook nog een kerstkaart met sterren.....







Puur toeval hoor. (Of op z'n Braobants: da's sterk)








Nog even wat anders; morgen gaat er een hele aantrekkelijke actie om ook Stampin' Up! demonstratrice te worden in. In de week van 25 november t/m 2 december 2014 betaal je voor je starterspakket (dat je helemaal zelf samenstelt) t.w.v. € 175 slechts € 96,95!! Dat komt eigenlijk neer op een korting van bijna 45%. Daarnaast krijg je bovenop je reguliere korting van 20% op al je aankopen in de maand december nog eens 5% EXTRA korting.








Dus mocht je van plan zijn om in december nog een (grote) bestelling te doen (zeker met Kerst en 5 december in het vooruitzicht), denk er dan alsjeblieft toch eens serieus over na om zelf demonstratrice te worden. Ik blijf het herhalen; je hoeft géén party's of workshops te geven als je dat niet wilt, je kunt ook alleen voor jezelf of met een groepje knutselvriendinnen demonstratrice worden. Er zitten geen addertjes onder het gras. Kom je niet aan je kwartaalomzet van € 363 incl. BTW dan val je gewoon weer uit, zo simpel is dat. De vraag is alleen of je dat nog wilt als je geproefd hebt van al het leuks en extra's dat Stampin' Up! en Team Bij Margriet te bieden heeft. (-; En als je het wel ziet zitten om meer uit het demo-schap te halen, dan is er m.i. nog genoeg ruimte in Nederland om dat te doen. 



Geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en dan mag je me het hemd van het lijf vragen. Tel. 06-37330259. 








9 opmerkingen:

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Tweede poging, nu hopelijk zonder fouten :)
Mooie 'simpele' kerstkaart!

Marlieke zei

Helemaal geweldig deze kerstkaart! Of moet ik zeggen deze sterkaart?

Je@net zei

Wat een mooie kaart, Margriet!

Marijke zei

Heel mooi deze CAS kaart met sterren!!

Groetjes,
Marijke

Marianne Schut zei

Ik vind je sterkaart helemaal leuk hoor Margriet, van mij mag je nog wel even doorgaan met die sterren! Ook je post hieronder met de sterdoosjes, super leuk! Liefs Marianne

Mary zei

Moooooiiiii!!!

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Een eenvoudige maar prachtige kaart!
Groetjes Ingrid

Marie-claire zei

Mooi, ik hou ervan!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...