Pagina's

vrijdag 6 februari 2015

Happy Birthday Card + extra kennismakingsworkshopVandaag een Happy Birthday kaartje ter inspiratie.Een echt 'Margrietje', al zeg ik het zelf.De tekst en ballon zijn gestempeld met de Celelbrate Today stempelset en ik stanste de ballon uit met de daarbij behorende die. Deze bundel kost samen € 43,25. Het bijtje komt uit Honeycomb Hello set, welke in de dikke catalogus staat en € 20,95 kost. Mocht je deze sets nu aanschaffen, dan mag je een gratis kado uit de Sale-A-Bration folder kiezen. Eventueel kun je dan kiezen voor de Best Day Ever stempelset, zodat je ook de hartjesbloemen kunt namaken. Ik vind ze echt über-schattig.De Kennismaking Stampin' Up! mini-workshop van 7 maart zat in no-time vol. Daarom heb ik nog een extra avond ingepland en wel op woensdagavond 11 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur. Deze avond bij mij thuis in Veldhoven is speciaal voor mensen die graag kennis willen maken met de producten van Stampin’ Up!. Ik leg dan uit hoe Stampin’ Up! werkt, we gaan 2 kaartjes maken en je bent in de gelegenheid de producten van Stampin’ Up! in het echt te bekijken, te ruiken, te voelen, uit te proberen en vragen te stellen. Mocht je na afloop iets willen bestellen dan kan dat uiteraard, maar is niet verplicht. De kosten voor deze avond zijn € 5 p.p. en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers en de voorjaarscatalogus. Er is plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op per mail want vol=vol.Graag wil ik onze Zuiderburen er op attenderen dat mijn workshops ook voor hen toegankelijk zijn.
 Fijn weekend allemaal!
6 opmerkingen:

Cornelie zei

Nice!

kaneeltje zei

Zie geen ' margrietje' op je kaart :) ! Maar wel dat bezige bijtje ! Jammer dat Veldhoven zo ver weg is anders kwam ik graag met jou en SU kennis maken !

Sientje zei

Haha ook ik heb even gekeken naar een margrietje op de kaart ;) tot dat ik het bijtje zag, een echte Margriet kaart dus.

Colien zei

Heel leuk!
grtz.Colien

Ellen zei

Gaaf kaartje!

Marianne Schut zei

Net wat je zegt een echt Margriet kaartje weer en dan bedenk ik me wat maakt een kaartje nu een Margrietkaartje, ik denk de eenvoud, alles dat perfect afgwerkt is en bij elkaar past, de mooie "stik" randjes en natuurlijk het niet te missen bijtje met het leuke "vluchtspoor"....dat dus..
Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...