Pagina's

vrijdag 27 februari 2015

Over bijen en draken



Jeetje, wat is het alweer lang geleden dat ik heb geblogd. Het lijkt net alsof ik niets doe, maar niets is minder waar. Het lukt me alleen niet meer om het nog allemaal uitgebreid op mijn blog te zetten. 




Ik word er een beetje verdrietig van (echt), maar het is niet anders. Hopelijk komt die tijd weer terug. Misschien als ik ooit de keuze voor een 2e carrière durf te maken. Mijn hart volg en alleen nog dingen ga doen waar mijn hart een huppeltje van maakt..... Ik ben inmiddels 45, dus ik heb de leeftijd voor een carrière switch! Zou ik het durven? 



Ik werk hard om een SU-carrière op te bouwen. Wie weet kan ik dan ooit mijn droom verwezenlijken; van mijn hobby mijn beroep maken. Ik heb in Florida weer gezien en gehoord dat het écht mogelijk is. De eerste stappen, bruggen en obstakels zijn genomen, ik zit het op het goede pad. Enkele draken zijn verslagen. Maar de pest met draken is dat sommigen, als je niet oplet, gewoon weer aangroeien. De kunst is dus nu nog om ze klein te houden.



Tot die tijd modder ik nog maar wat aan....
 









 Met het maken van bedanklabeltjes bijvoorbeeld.








Hier word ik vrolijk van. Ik hoop jij ook!




Want het was helemaal niet mijn bedoeling zo'n zwaarmoedige tekst neer te typen, maar op de een of andere manier kwamen ze uit mijn 10 vingers-blind-systeem gerold. Misschien moet het zo zijn, ik laat het dan ook lekker staan. Want ik weet zeker dat er veel meer mensen met dit soort dilemma's worstelen en het is soms fijn om dingen van je af te schrijven en te delen. Wellicht helpt het me/ons zelfs bij het maken van een beslissing.... 





Je weet immers nooit hoe een bij een draak vangt! (-:




12 opmerkingen:

Annemarieke zei

en dit bijtje gaat het doen!Neerknallen die draak! Met het nodige vallen en weer opstaan..maar je komt er wel...hang on!(als het goed is heb je weer een voorraadje tissues ;) het gaat je echt lukken meis!!! kussssss

Peet752 zei

In gedachten stuur ik heel veel hulpbijen. Sturen we die achter de draak aan en kun jij je start verder doorzetten. ;-)

Sandra zei

Bij beats draak heet dat!
Je labels zijn in ieder geval erg mooi!

Ilse zei

Uiteindlijk neem jij toch de juiste keuze, met draken el al!
Daar ben ik zeker van ;-)
Die labels zijn ook weer zo leuk.
Groetjes
Ilse

Miranda V zei

Doet ze het, of doet ze het niet?! Spannende keuze hoor, succes met je weg naar de top! ;-) Aan je enthousiasme en je geweldig leuke creaties ligt het in ieder geval niet!

kaneeltje zei

Mocht je een drakentemmer nodig hebben, ik doe wel mee met de carriere switch !
Ben alleen allergisch voor bijen :) !

Ellen zei

Bijen en draken... het lijkt wel een sprookje! En sprookjes lopen altijd goed af ;) Je labels zijn enig!

Helen zei

Je labels zijn weer enig en die draken versla jij gemakkelijk en anders komen wij je helpen ☺

Mary zei

Ik zou er waarschijnlijk ook van wakker liggen. Misschien is nu wel het moment! Aan je inzet en inspiratie zal het niet liggen. Als ik kon zou ik je een konniginne-bij zenden die je wat vertrouwen zou kunnen inspuiten.
Je labels zijn tof!

Ingrid Reyners zei

Volg je hart, als je zeker weet dat dit het echt is, gooi de zekerheden over boord, draken zijn op wat voor manier altijd te verslaan. Je bent creatief genoeg om daar ook weer wat voor te bedenken, letterlijk en figuurlijk! Hele leuke bij-margriet labeltjes".....sterkte Margriet".....

Cornelie zei

Prachtige LO idd, daar wil ik mee beginnen. Doe ik de laatste tijd ook, en vind t leuk! Nog weer wat erbij ;-)
Je bijtjes zijn te cute, en ik wilde even zeggen dat ik het SUper dapper van je vindt dat je zo stiekem weg je dromen aan het verwezenlijken bent. Dat gaat wel lukken, dat geloof ik meteen. Gewoon omdat je het (echt) wilt!

Sabine zei

Leuke labels heb je gemaakt. En het is ook lastig om zulke keuzes te maken. En je hebt het super naar je zin bij je huidige baan maar je komt soms (meestal dus) gewoon tijd te kort. Maar ik hoop dat de toekomst ervoor zorgt dat je meer tijd krijgt om de leuke dingen te doen. Liefs Sabine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...