Pagina's

dinsdag 1 december 2015

Stampin' Up! bestellen 3 december, óók voor BelgenDe volgende verzamelbestelling is donderdag 3 december.Graag wil ik nog eens benadrukken dat onze Zuiderburen óók kunnen bestellen en aan Stampin' Up! kunnen geraken. Hier blijken nogal eens misverstanden over te bestaan. De enige voorwaarde is dat je het óf bij mij komt ophalen óf ik het naar een Nederlands postadres kan sturen. Denk daarbij aan een postbus, DHL- of Kialopunt tegen de grens of vrienden/collega/familie die in Nederland wonen.
Ik zelf woon in Veldhoven, tegen de N2 en Eindhoven. Op enkele honderden meters van mijn huis is een P&R, waar je heel gemakkelijk en goedkoop kunt parkeren en met de bus naar centrum Eindhoven wordt gebracht. Ook als je vanuit België naar IKEA Eindhoven/Son gaat kom je haast langs mijn huis. Of wellicht kun je een bezoekje aan de gezellige markt in Valkenswaard of Zoo Veldhoven (voorheen het Papagaaiencentrum) combineren met het afhalen van je bestelling. Mogelijkheden genoeg, ik denk graag met je mee!Wil je nog iets mee bestellen laat het me weten. Je hebt je bestelling dan nog ruim voor kerst in huis.1 opmerking:

kaneeltje zei

Ik kan niet slapen, jij ?
Komt vast door mijn a.s. verjaardag.....
Moet wel lachen omdat 'óók voor Belgen' net zo'n flauwe Belgenmop uit mijn jeugd......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...