Pagina's

dinsdag 31 juli 2018

Bonus Dagen | Limited Edition Bundle | Nieuwe kleuren Watercolor Potloden


Hallo lieve lezers,Daar ben ik weer. Terug van een geweldige mooie vakantie. Oh wat hebben we genoten. Jullie hebben de foto's en verhalen vast al wel gezien op mijn Facebook Pagina.Ik merk dat ik ontzettend achter loop, met alle acties die Stampin' Up! op het moment heeft lopen of welke morgen 1 augustus gaan starten. Mijn jetlag en het warme weer werken niet mee om bij te komen. Ik doe mijn best alles in te halen. Wil je nog gebruik maken van de geweldige instapactie met 10 gratis inktpads of de actie 4 pakken Design papier halen en 3 betalen, dan kan dat alleen vandaag  nog.


Vanaf morgen beginnen de bonus dagen weer! Bij aankoop van elke € 60 aan Stampin' Up! producten in de maand augustus ontvang je een coupon t.w.v. € 6, welke je in september kunt inleveren. Dat is toch 10%, leuk meegenomen!Ook vanaf 1 augustus te bestellen deze limited edition Blended Seasons Bundle. De bundle is krijgbaar t/m 31 augustus, maar zolang de voorraad strekt.Rubberen versie € 47


Setje van 10 dies. € 40Samen uiteraard met 10% bundle korting. De prijs voor de rubberen versie komt dan op € 78.En 10 nieuw Watercolor Potloden. Ook verkrijgbaar t/m 31 augustus, maar zolang de voorraad strekt. SU zegt dat het wel mogelijk is dat deze potloden in een volgende catalogus worden opgenomen. (In de najaarscatalogus staan ze nog niet.) Wil je ze heel graag hebben, dan zou ik het risico niet nemen en ze alvast bestellen.

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit foto's. Het lukt even niet om het beter te krijgen, maar dan zijn jullie i.i.g. op de hoogte.Morgen, 1 augustus, plaats ik om 16.00 uur weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen, laat het op tijd weten via een mailtje of telefoontje.Warme groet,Margriet

1 opmerking:

Jantine zei

Heerlijk dat je zo'n fijne reis hebt gehad. Ik heb er niet veel van meegekregen, ik Facebook niet meer, dus als je hier nog een keertje iets plaatst, zou ik wel leuk vinden :-)
Sterkte met de jetlag en de warmte.
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...