Pagina's

vrijdag 25 januari 2019

Mooie verjaardagskaart voor CAS on Friday | ponsen bijna uitverkochtHoi, hoi,


Vandaag mag ik gast designer zijn bij het CAS on Friday blog. Dit omdat ik laatst een challenge had gewonnen met deze kaart.Vandaag dus een nieuwe uitdaging op dat blog; maak een Clean & Simple Verjaardagskaart. Dat is niet zo moeilijk. Doen jullie ook mee?Dit maakte ik ervan.


De stempelset die ik voor het cadeautje gebruikte is van Stampin' Up! en heet Birthday Cheer. Deze 9-delige Cling Stamp Set kost € 24 en is bij mij te bestellen.


Ik gebruikte geen ponsen of stanzen voor het cadeautje, maar deed gewoon ouderwets knipwerk.


Paper piecing heet dat in het Engels. Of Fuzzy Cutting, dat mag ook. (-;Ponsen bijna uitverkocht

Dan nog even iets anders. De volgende ponsen zijn zo populair dat ze bijna zijn uitverkocht.Butterfly Duet Punch (item 148523)

Cake Builder Punch (item 148525)


Ze komen wel weer, maar worden i.v.m. Chinees Nieuwjaar en vertraging in de haven pas midden maart weer verwacht. Wil je zolang niet wachten plaats dan z.s.m. je bestelling.


Organdy Ribbon niet meer verkrijgbaar

Ook het Organdy ribbon uit de Sale-a-Bration folder is veel harder gegaan dan verwacht. Het is helaas al helemaal uitverkocht en zal niet meer aangeleverd worden. Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke cadeautjes waaruit je kunt kiezen. En wellicht goed om te weten; 15 februari komen er nog extra SAB-cadeautjes bij.Vanmiddag om 16.00 u plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Je kunt tot die tijd je bestelling doorgeven en betalen.Leuk dat je weer langs kwam en alvast een fijn weekend!

Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Vind het een super leuke kaart geworden, Margriet!

Mariken zei

Heel leuk kaartje Margriet! Tof dat je gastdesigner bent!
Fijn weekend!

Janneke zei

Super mooie kaart Margriet ;O)
Leuk dat je deze keer onze gdt wilde zijn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...