Pagina's

zaterdag 26 januari 2019

Team Bij Margriet goes internationalOnlangs mocht ik weer een nieuw teamlid verwelkomen. Een internationaal lid nog wel, Chitra. Chitra komt uit India, maar woont en werkt sinds kort in Nederland. In India was ze al zeer creatief. Dat blijkt wel uit haar Creatieve Facebook Pagina waar ze bijna 12.000 (!) volgers heeft. Neem vooral eens een kijkje naar al het moois dat ze maakte!
 


Chitra wil ook in Nederland graag creatief blijven en besloot Stampin' Up! demonstratrice te worden. En natuurlijk maakte ik een leuke kaart en welkomspakketje voor haar.


Als je demonstratrice wordt tijdens Sale-a-Bration mag je gebruik maken van het geweldige starterspakket. Je kiest voor € 230 aan spullen uit en je hoeft er maar € 129 te betalen. Daarna krijg je standaard 20% korting op je aankopen (excl. BTW). De korting kan nog oplopen, want hoe meer je koopt, hoe hoger de korting. Heel slim dus van Chitra om dat gelijk te doen.


De welkomskaart maakte ik met het Lined Alphabet. Het mega schattige bijtje komt uit de set Bee Thankful.Uiteraard kan je het Stampin' Up! spul allemaal bij mij bestellen. Je denkt misschien 'ja, ja, dat weet ik nou onderhand wel', maar ik moet ik het blijven herhalen, zodat ik ook in Google gevonden kan worden. (-;Dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een fijne zaterdag.Groetjes uit een weer groen Veldhoven,

Margriet


3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super leuke welkomkaart heb je gemaakt, Margriet!

Sarah zei

Wat een mooie kaart!

Maria V zei

Dat is een leuk verhaal en gezellig dat zij in jouw team komt. Ja, daar hoort inderdaad een 'Margriet' kaartje bij. Wat is hij weer leuk. Ik ben ook een beetje verliefd op dat leuke bijtje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...