Pagina's

dinsdag 5 februari 2019

Weer een leuke scrapbook pagina gemaakt


Dat was lang geleden! Veel te lang geleden. Ik maakte weer een layout!Ik was zelfs even bang dat ik het niet meer kon. Wist namelijk niet hoe ik moest beginnen. Maar toen ik door mijn laatste album bladerde kreeg ik toch weer inspiratie. En tadaaaa! Een pagina van onze Noppes die sneeuwballen aan het vangen is. Heel clean & simple, dus niks ingewikkelds, maar het begin is weer gemaakt.


Het designpapier dat ik gebruikte is -al dan niet retired- van Stampin' Up! De letters haalde ik uit een grote doos vol met alfabetten. 99% van de inhoud heb ik al 6 jaar niet meer gebruikt. Allemaal nog van voor mijn tijd dat ik Stampin' Up! demonstratrice werd. Kei sund, zoals wij dat in Brabant zeggen. (-;De tekst 'you make me smile' stempelde en stanste ik met de Well Said bundle van Stampin' Up! Deze bundle is dus niet alleen op kaarten, maar ook prima op layouts te gebruiken.


Op de layout zie je onze Noppes die het leuk vindt om met de sneeuw te spelen. Toen het laatst zoveel sneeuwde zat ze bijna de hele dag voor het raam, boven de verwarming, gezellig naar buiten te kijken.Ook vindt ze het leuk om sneeuwballen te vangen als ik ze zachtjes naar haar toe gooi. Je moet echt even naar dit (vertraagde) filmpje kijken!
 

Zo leuk om te zien! Ik knipte het filmpje beeldje-voor-beeldje op mijn iPhone in stukken zodat ik er foto's van kon afdrukken. En dat resulteerde dan weer in de scrapbook pagina. Ik ben er kei blij mee. Heerlijk om weer te doen! (-:Ik hoop dat jij het ook leuk vind dat ik mijn oude hobby scrapbooken weer ga oppakken. En mocht je deze stijl layout leuk vinden, dan moet je zeker ook maar eens naar mijn layouts uit 2012 terug kijken:
- Onze Scheids
- Best Friends
- DertienLeuk dat je weer langs kwam en graag tot de volgende keer.Groetjes,
Margriet

8 opmerkingen:

Cathy zei

Hey
Ik ben fan....knip jij de vierkantjes met pons of schaar of ander hulpmiddel?

Margriet Tournier zei

Hoi Cathy,

Ik kan helaas niet rechtstreeks op je vraag reageren. Daarom probeer ik het op deze manier. Ik snijd de vierkantjes met mijn Stampin' Up! snijmachine (Trimmer).

Groetjes,
Margriet

Clarle van der Lugt zei

Geweldig layout. Jij bent ook daar zo goed in. En Noppes staat natuurlijk overal geweldig op��

Liefs Clärle

Je@net zei

Wauw....wat een geweldig gave lo is dit, Margriet!

Nicole Parmentier zei

hi hi ik had kunnen weten dat jij een zwart-witte kat zou hebben. Dat past natuurlijk het beste bij jou stijl! Wat een leukerd is dit!! Zo grappig om te zien hoe onze huisdieren helemaal los gaan in de sneeuw. Een mooi moment en hele mooie manier om dit vast te leggen!

Helen zei

wat een keigave LO, maar ik wist al dat je dit kon. Heb ze al vaker bewonderd.
En nu doorgaan ermee lol xx

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Ahhhhh... dat filmpje... geweldig! En dat zijn je tagjes natuurlijk ook :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...