Pagina's

donderdag 23 april 2020

Lots of rainbowsHoi hoi,


Oh jeetje, wat is het weer een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb. Ik moet mijn draai nog een beetje zien te vinden nu ik geen werk meer heb. Op zich altijd al lastig, maar in dit rare Corona Tijdperk helemaal.


Maar nu de moet eruit is, houden we de moed erin! Op mijn Creatieve Facebook- en Instagram pagina's kun je al mijn creatieve uitspattingen volgen. Hieronder een aantal kaartjes die ik in de afgelopen weken heb gemaakt.

Zoals je ziet had ik zin om wat regenboog kaartjes te maken. Ik zocht een cut-file op het internet, verkleinde het tot kaartformaat, haalde mijn Silhouette uit het stof en sneed elk boogje in een verschillende kleur. Het cut-file kun je hier gratis downloaden.


Onderstaande kaart maakte ik met een stempel van My Favorite Things.

Het leuke regenboog washitapeje op de envelop is van de Hema. Heb jij hun leuke regenbooglijn al ontdekt? Ik moet zeggen dat het prima geregeld was met de 1,5 meter voorschriften hier in bij onze Hema in Veldhoven. De Hema is een van mijn favoriete winkels en ik hoop echt dat ze de crisis overleven, dus ik maak er graag een beetje reclame voor. (-;


Groetjes en een fijne dag. Geniet van het mooie weer!

Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaart, Margriet!

Nicole Parmentier zei

Superleuke kaartjes! En ja, hier ook een Hema-fan.. eens kijken of ik die leuke regenboogjes hier in Nuenen kan scoren..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...